• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim 7 aylık genital bölgesinde tüylenme oluştu yardım lütfen:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elfkrtl

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
347
508
303
7 aylık kız bebeğim var pubik kıllanma mevcut.doktora götürdük bir sürü tahlil istediler.
şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz.bu konuda bilgisi olan cvp versin lütfen.

7 aylık kız bebeğim var pubik kıllanma mevcut.doktora götürdük bir sürü tahlil istediler.
tahlil sonuçlarını ve dr.un söylediklerini yazarsan sevinirim benim kızdada var aynı sorun

tahlil sonuçlarını ve dr.un söylediklerini yazarsan sevinirim benim kızdada var aynı sorun

canım kan ve idrar tahlili temiz çıktı.sadece LH değeri 1.8 FSH değeri 36. bu değerlerin yüksek olmasından kaynaklı olabilirmiş.Tüm batın ultrosonunda bir sıkıntı yok.overler normal kist yok.progestoron ve kromozom testlerinin sonucunu bekliyoruz.Eşim yabancı siteleri çok okudu şuan ergenlik başlangıcı gibi gözüküyor.Daha doktor bişey demedi test sonuçalrını alınca görüşelim dedi.Canım çok sıkkın ne olucak bilmiyorum.

senin tahlil sonuçaların ne doktor ne dedi?

canım kan ve idrar tahlili temiz çıktı.sadece LH değeri 1.8 FSH değeri 36. bu değerlerin yüksek olmasından kaynaklı olabilirmiş.Tüm batın ultrosonunda bir sıkıntı yok.overler normal kist yok.progestoron ve kromozom testlerinin sonucunu bekliyoruz.Eşim yabancı siteleri çok okudu şuan ergenlik başlangıcı gibi gözüküyor.Daha doktor bişey demedi test sonuçalrını alınca görüşelim dedi.Canım çok sıkkın ne olucak bilmiyorum.

senin tahlil sonuçaların ne doktor ne dedi?

benim tahlil yaptırmak aklıma bile gelmedi .benim düşüncem ben tüylüyüm ve ondada bazı bölgelerinde olduğu....ama alt bölgedeki benide endişelendiriyor.burdan heaberleşirsek sevinirim bilgiler için...

benim tahlil yaptırmak aklıma bile gelmedi .benim düşüncem ben tüylüyüm ve ondada bazı bölgelerinde olduğu....ama alt bölgedeki benide endişelendiriyor.burdan heaberleşirsek sevinirim bilgiler için...

canım bence ihmal etmeden hemen git doktora.erken ergenlik denen şey olabilir.biz bu konuda çok tedirginiz.eğer böyle bişey varsa inşallah yoktur tedaviyi erken başlatmak hayat kurtarır.bu tüylenmeye sebep olucak çok neden var.o yüzden hemen gidin.ben
doktora gittikçe sanada bilgi veririm.ama gerçketen çok zor bir durum.gecem gündüzüme karıştı üzüntüden:(inşallah kendiliğinden geçen türdendir.

canım bence ihmal etmeden hemen git doktora.erken ergenlik denen şey olabilir.biz bu konuda çok tedirginiz.eğer böyle bişey varsa inşallah yoktur tedaviyi erken başlatmak hayat kurtarır.bu tüylenmeye sebep olucak çok neden var.o yüzden hemen gidin.ben
doktora gittikçe sanada bilgi veririm.ama gerçketen çok zor bir durum.gecem gündüzüme karıştı üzüntüden:(inşallah kendiliğinden geçen türdendir.

bence kafana çok takma eli ayağı sağlam kafasıda sağlam olsun çok şükür de ...sana şunu söyleyebilirim yediğimiz her ürün hormonlu bu da elbetteki çocuklarımızı etkiliyor neden de bu bence...erken ergenlik 2-3yaşlarına kadar düştüğünü biliyorum ama dr.larda bazaen bu konu ediliyor...allah hayretsin

bence kafana çok takma eli ayağı sağlam kafasıda sağlam olsun çok şükür de ...sana şunu söyleyebilirim yediğimiz her ürün hormonlu bu da elbetteki çocuklarımızı etkiliyor neden de bu bence...erken ergenlik 2-3yaşlarına kadar düştüğünü biliyorum ama dr.larda bazaen bu konu ediliyor...allah hayretsin

tabiki eli ayağı sağlam olduğu için şükrediyorum ama bu durumda bir problem görmezden gelinemez.gerekirse erken tedavi edilmeli.Her anne baba bu duruma tedirgin olur.sende götür için rahtalasın en azından.

canım 8 aylık kızımında genital bolgesinde hafif beyaz tuyler var acaba bundan mı bahsediyorsun yoksa bu başka bişey mi ?telaşlandım şimdi bende umarım yazımı gorursun..

benim kızımda da aynı yanağında olur ya hafif sarı tüycükler, aynısından genital bölgesinde de var. kastettiğiniz acaba bu mu :53: bende korktum

kızlar sarı tüylenme şeklinde başlayıp bildiniz siyah tüylenmeye başladı.2 evre tüylenme dedi doktor.
Çok şükür kızımın tahlillşeri iyi çıktı.şimdi dökülmesini bekliyoruz tüylerin.umarım kısa zamanda dökülür.
çok kötü bişeyy.

ben pek onemsememiştim eşimin trafı biraz tuylu diye.ilk doğduğundada kulaklarında kahverengi tuylr vardı .doktor onlar dokulur merak etme demişti ole de oldu hafiften sarımsı tuyler var şimdi kulaklarında .gotursek mi acaba yoksa biraz daha mı beklesem ?

canım 8 aylık kızımında genital bolgesinde hafif beyaz tuyler var acaba bundan mı bahsediyorsun yoksa bu başka bişey mi ?telaşlandım şimdi bende umarım yazımı gorursun..
konu çok eski biliyorum ama geçti mi birşe yptınız mı acaba bununla ilgili? 21 günlük kızım var onda da var sarı tüycükler genital bölgesinde.

Meraba kiziniz nasil oldu yazarsaniz sevinirim bemdede ayni sorun var

Benim kizdada hafif tuylenmeyle basladi sonra siyahlasdi biraz 11 aylik tahliller temiz cikti doktor beklememizi soyledi bakalim etrafa yayilicakmi.bende cok edniseliyim.tuyler dokulmuyo iki aydir oyle.sizde durumlar sonra nasil oldu lutfen yazin.size doktor tedavi uygulqdimi?bize uygulamadi gerek yok dedi

Merhaba konu biraz eski ama kızınızın sorunu düzeldimi.Aynı sorun benim bebeğimdede var.Her tahlili normal çıktı ama endokrine gözükücez.Cevap yazarsanız sevinirim.

Merhaba konu biraz eski ama kızınızın sorunu düzeldimi.Aynı sorun benim bebeğimdede var.Her tahlili normal çıktı ama endokrine gözükücez.Cevap yazarsanız sevinirim.
tüylenme dediğiniz sarı minik tüyler mi yoksa bildiğimiz siyah kıl mı?

Back