- 28 Eylül 2022
- 68
- 32
- Konu Sahibi Keskinoglu
Merhabalar bebeğim tam 5 aylık oldu. 20.00 da uyuyup sabah 07-08 de uyanan, gece yalnızca beslenmek için 2-3 max. 4 defa uyanan ve emdikten sonra tekrar uykuya geçen bebeğim 5 hafta oldu uyumaz oldu. Gece 12ye kadar uyumuyor. 20.00da gece uykusu diye yatırıyorum ama uyanıp bir daha uyumuyor. Tekrar uykuya dalması için uğraşıyorum 1 saat içinde 6-7 kere yatırıyorum ve tekrar uyanıyor. 21 de kalkıyor bi daha gece 12 ye kadar uyumuyor. Zorla uyutuyorum. Bi de sabaha karşı uyanıp 2 saat de öyle uyumuyor. Uykusunun düzenli olduğu zamanlarda gündüz uykuları 30.-40 dk idi. Böyle düzensiz olunca gündüz uykuları da uzadı. 1,5-2 saat falan oluyor bazen. Düzen varken sabahları erken kalkardı düzen bozulunca 10 gibi uyanmaya başladı. Hem geç kalkıyor hem gündüz uykuları uzadı ondan mı gece uykusuna geçmiyor ve gece uyanıp saatlerce uyanık kalıyor? Ne yapmam lazım. Sabah erken uyandırıyorum 8 gibi ama yarım saat sonra uyku istiyor çünkü gece dinlenememiş ve yorgun oluyor. Bi uyutuyorum yine 10a kadar uyuyor. Hep aynı döngü. Düzelir mi kendiliğinden yoksa benim mi el atmam lazım. Ben yapacaksam be yapıcam? Nerden başlıcam. Çok zor durumdayım.