- 4 Kasım 2017
- 54
- 30
- 8
- Konu Sahibi foreverlove24
-
Ben uyandırıp emzirince de vay efendim beni uyandırdın diye kıyameti koparıyo sonuç yine emmiyoOğlum öyleydi uyanıp yine de emzirirdim.
O zaman ilişme kuzuya yatsın acıkmıyor demekki:)Ben uyandırıp emzirince de vay efendim beni uyandırdın diye kıyameti koparıyo sonuç yine emmiyo
Kontrole gittiğimizde bende sorcam dr.uma normal mi diye. Ama yine de merak ettim tek benim kızım mı böyle yoksa başka yaşayanlar da var mı diyeBenimde öyleydi merak etme annesi daha çoookk uyandıracak. :)
Dr um bana büyüdü artık uyanmıyorsa kaldırma demişti.
sağolun teşekkür ederiz :)Ne guzel masallah sanslisiniz. Ellemeyin uyusun
Evet yaa bi de diş çıkarması var dimiBenim bebeğimde ilk 2aydan sonra böyle takıldı bir süre..sanırım 5ayında tekrar diş sancıları vs. Uyanmaya başlamıştı.hala da uyanıyor hatta beni zombi yapmaya kararlı
Ben artık yavaş yavaş büyümeye gaz vs.sorunu azalmaya başladı diye düşünmüştüm...Birde uyku düzeni oluşmaya başlıyor zaten o aylarda bence korkmamalısın..
Ama yinede korktuğun bir durum varsa dr.a danış.
Deme yaa gözüm korktu bak şimdi :)Allah başka dert vermesin. Dalga geçmek için demiyorum bizim kız da 1 ay böyle takıldı. Gece 1 gibi uyur sabah 11de kalkardı. Doktorumuz elleme demişti. Şimdi arıyorum o günleri. :)
Yumuşak dişliklerden verin eline..çıngırak özelliğide olan...birde önlük takın..bırakın oynasın...Evet yaa bi de diş çıkarması var dimi
Çevremdekiler de emmiyosa dişi çıkıcak heralde diyolar. Emzik biberon almaz benimki ama ellerini yiyip bitiriyo
Merhaba sevgili anneler, bebeğim bi hafta sonra 4 ayını dolduruyo. Bundan önceki zamanlarda gündüzleri emmek istemezdi pek ben sürekli uğraşırdım ama geceleri 2 3 kez kalkıp emzirirdim ve güzel de emerdi (o da uyanırdı tabi). Ama şimdi gece 1.30 gibi bi uyuyo sabah 9a kadar uyanmıyo emmek için. Şimdi gündüz emmesinde sıkıntısı yok. Bi de gece uyumadan çok fazla da emmiyo emse en azından gece fazla emdi ondan uyanmıyo dicem de o da değil. Bu durumu yaşayanlar var mı lütfen bana cevap yazın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?