Canım bence o yapı meselesi. Kimisi 6 ayda daha dümdüz karnı oluyor sezaryen olmasına rağmen. Kimisi de normal doğum da yapsa gene göbekli oluyor… ben 48 kiloyla gebe kaldım. 70 le sezaryen doğuma gittim. 2.5 kilo doğan bir kızcem oldu
1 haftalıktı bebeğim daha direk 57 ye düşmüştüm mesela. Ama karnım baya şişti. Şimdi 4 aylık oldu kızım. Gene göbeğim var ama normal yemek göbeği gibi. Hiçbir giydiğimde göze batmaz. Öyle beni de rahatsız etmez… hemen hemen 6 ayda tam olarak iniyormuş zaten. Rahim anca kendine geliyormuş. Ben bir de korse kullanmadım. Kullansam daha çabuk toparlardım belkide. Ama şimdi de fazlam var evet ama öyle göze bakan bir göbeğim yok…
Bir de bence göbek bir şekilde verilir. Boşver çocuğun iyi olsun. Benimki çok küçük doğdu, öyle de gitti. 4 aylık oldu daha yeni 5 kilo oldu bak. Keşke göbeğim kalsaydı da kızım daha toplu doğsaydı. Hiç ona takılma. Göbek gider, kilo verilir. Bebişini sağlıkla kucağına al da gerisi hiç önemli değil
Kimseyi takma bu aralıkta zaten. Benim de ilk bebeğim. Herkes aman sezaryen şöyle kötü böyle kötü yok göbeği kalıyor bilmem ne anlattılar durdular. Hiiç öyle bir şey değil. Çok kolay geçti. Ağrım, sancım olmadı. Bebeğim çok şükür sağlıkla geldi. Ben peşine çok zorlanmadım. 2. Günden sonra parol bile içmeye gerek duymadım. Göbek de yavaş yavaş gidiyor inan. Ki ben çok kilo almıştım yani. Anne baba olarak bizler çok minyonuz, bize benzemesin alsın demiştim. Ama yok yani. Genetiği değiştiremiyormuşuz
minyon doğacaksa o bebiş gene minyon geliyormuş. Yapacak bir şey yokmuş yani
sizin de babanız güzel doğmuş. Muhtemelen miniğin de toplu doğacak. Aman toplu doğsun boşver. Daha iyi. Ben de sezaryen oldum hem de 2.5 kilo bebiş için yani