• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim 3,5 aylık ve uyanıkken emmek istemiyor ????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lotus0607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
44
1
86
Antalya
arkadaşlar merhaba, oğlum 3,5 aylık :nazar: ve 3-4 gündür uyanıkken emmek istemiyor, uyutup emziriyorum uyurken maşallah gayet güzel emiyor
acaba tok olduğu için mi emmek istemiyor dedim 4 saat aç bıraktım yine emmedi ve sütümü sağıp verdim şapır şupur içti ama ikinci gün biberonuda reddetti.
böyle bi durum başına gelen oldu mu ? nasıl baş ettiniz ve kaç ay emzirdiniz ?
emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum :14:

arkadaşlar merhaba, oğlum 3,5 aylık :nazar: ve 3-4 gündür uyanıkken emmek istemiyor, uyutup emziriyorum uyurken maşallah gayet güzel emiyor
acaba tok olduğu için mi emmek istemiyor dedim 4 saat aç bıraktım yine emmedi ve sütümü sağıp verdim şapır şupur içti ama ikinci gün biberonuda reddetti.
böyle bi durum başına gelen oldu mu ? nasıl baş ettiniz ve kaç ay emzirdiniz ?
emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum :14:

emmeyi bırakıcak galiba canım ablamın çocukları da erkenden emmeyi bıraktı kızı da ilk zamanlar sadece uyurken emiyodu daha sonra uyurken bile almadı ne zaman göğsünü açsa emzirmek için emmemek için bağıra bağıra ağlıyodu :50:

kuzum benimkide aynıydı ayakta gezerek emzir dikkati dağılıp emiyor. benimki 6 aylık oldu. şimdi kendi isteyerek alıyor.

kızımı 16 ay emzirdim. 4 ayından itibaren memeyi reddettiği için sadece uyurken emiyordu. nitekim de düzelmedi. çabalarımla sadece uykuda emzirebildim.

Benimde durumum aynı emmek istemiyor uykuda veriyorm sadece ilk önce dediğiniz gibi biberonu aldı ama artık onuda almıyo siZinki nasıl şimdi düZeldimi ne yapmak lazım oğlum emzik emiyo bununla alakalı olabilirmi??:25:

benim kızımda aynı üzüntüden 4 kilo verdim 1 ayda.yavaş yavaş bırakmaya başladı sadece gecelerimiz vardı artık o bile kalmadı ne yaptıysam olmadı biçözüm bulan varsa aktarabilirse çok sevinirim kızım daha çok küçük 4aylık en azından bir kaç ay daha emsin diye gözünün içine bakıyorum resmen :(

Benimde durumum aynı emmek istemiyor uykuda veriyorm sadece ilk önce dediğiniz gibi biberonu aldı ama artık onuda almıyo siZinki nasıl şimdi düZeldimi ne yapmak lazım oğlum emzik emiyo bununla alakalı olabilirmi??:25:

benim oğlumda emzik emiyor onunla ilgili olduğunu sanmıyorum... biz şuan düzeldik artık emiyor uyanıkken, ama oynaya oynaya .. doktora sorduğumda 3,5 ve 4,5 aylık bebeklerin çoğunda görülen bir durum ,neden olduğunu bizde bilmiyoruz demişti...
ama halen biberon almıyor :2: umarım sizinki de düzelir, biz 4,5 aydan sonra yavaş yavaş düzeldik sadece sabredinve pes etmeyin

benim kızımda aynı üzüntüden 4 kilo verdim 1 ayda.yavaş yavaş bırakmaya başladı sadece gecelerimiz vardı artık o bile kalmadı ne yaptıysam olmadı biçözüm bulan varsa aktarabilirse çok sevinirim kızım daha çok küçük 4aylık en azından bir kaç ay daha emsin diye gözünün içine bakıyorum resmen :(

sağıp biberonla vermeyi denediniz mi.... birde biraz aç bırakıp tekrar deneyin

Back