- 18 Şubat 2025
- 77
- 12
- 3
- Konu Sahibi yesilimtraak
-
Gece uykusu nasıl? O aylarda normal aslında, ben de çoooook yorgundum. Resimlerime bakınca yüzümden anlaşılıyor ölüp bittiğim. Slingte taşıyordum ben de bütün gün. Karın üstü aktivite yapıyor mu, oyun halısına koyunca duruyor mu? Maalesef o aylarda uzun uzun sizden ayrı vakit geçiremezler, hep kucak isterler. Biraz daha sabredin, illa ki hareketlenince sizden ayrı daha fazla vakit geçirecek. Uyku konusunda tavsiyem yok benimki gündüzleri 3-4 kere uyurdu ama bazen 20 dk bile sürmezdi kısa kısa uyurdu, geceleri de hala uyanıyor 18 aylık olmasına rağmenİyi akşamlar. Bebeğim 3.5 aylık olmak üzere gündüzden akşama kadar toplasan 30 dk uyuyor. Sürekli taşımak istiyor. Hiç bir şeyden memnun değil. Çok yorgun ve bitkinim normal midir. Yaşayan var mı aranızda hanımlar ya
Aynı durumu yaşayan çokİyi akşamlar. Bebeğim 3.5 aylık olmak üzere gündüzden akşama kadar toplasan 30 dk uyuyor. Sürekli taşımak istiyor. Hiç bir şeyden memnun değil. Çok yorgun ve bitkinim normal midir. Yaşayan var mı aranızda hanımlar ya
Evet sürekli kucakta durmak istiyor. Çok gazlıyydı hala da gazlı ama kolik demedi doktorCok zorr olmali, ben degil ama yengem ayniydi. Yegenim ne gece ne gunduz susuyor surekli agliyordu . Bir de surekli emmek istiyor, kucakta gezmek istiyordu .yengemin sinirleri harap olmustu .acaba kolik mi bebeginiz ;(
Gece uyuyor sabah 4 5 gibi uyanıyor bazen gece de uyanır. Karın üstü aktivite yaptırıyorumGece uykusu nasıl? O aylarda normal aslında, ben de çoooook yorgundum. Resimlerime bakınca yüzümden anlaşılıyor ölüp bittiğim. Slingte taşıyordum ben de bütün gün. Karın üstü aktivite yapıyor mu, oyun halısına koyunca duruyor mu? Maalesef o aylarda uzun uzun sizden ayrı vakit geçiremezler, hep kucak isterler. Biraz daha sabredin, illa ki hareketlenince sizden ayrı daha fazla vakit geçirecek. Uyku konusunda tavsiyem yok benimki gündüzleri 3-4 kere uyurdu ama bazen 20 dk bile sürmezdi kısa kısa uyurdu, geceleri de hala uyanıyor 18 aylık olmasına rağmentabii ki eskisi gibi yorgun değilim kesinlikle.
Evet kucakta daha uzun uyur. Yatağa koyunca uyanıyor. Ve çok ağlıyor3 ay 12 günlükken başladı uyku gerilemesi. Uykusu inanılmaz hafifti. Gece uyumuyordu. Gündüz de 30 dk lık kuş uykusundan uyanıp yenisini istiyordu. Uyutmak saatler alıyor, 30 dk uyuyordu en fazla. Kucağımda uyutursam 1 saati bulurduk bazen. 2 aya yakın sürdü son haftalardaki hastalığıyla.
Uyku gerilemesi erken başlamış olabilir. Dişler geliyor. Sebep o. Uyku gerilemesi süslü bir isim diye verilmiş bir isim demişti doktorun biri. Çok zordu ya. Rutinlerinizden şaşmayın. Aynı saatte uyutmaya çalışın. Uyanıklık süreniz ayınıza göre olsun. Dönme zamanı gelmiş. Odur belki de derdi. Dönme egzersizleri yaptırın. Uyanık zamanları dolu geçirirseniz daha iyi uyuyorlar. Kaç dak uyursa uyusun uyanıklık sürenize dikkat ederseniz daha kolay geçiyor. Ben yapamadım bunları. Sonradan öğrendim. Tek başıma zordu. Beceremedim de. Rutinden şaşmayın. Kolay geçer umarım.
Bizim alerji belirtileri de o dönemde çoğaldı. Kakada mukus, kan, gaz, ciltte döküntü falan yok değil mi?Evet kucakta daha uzun uyur. Yatağa koyunca uyanıyor. Ve çok ağlıyor
Uykusu gelip gelmediğini takip edin. Bizde oyleydik ben uykusu geldigini anlayinca hemen yatiriyordum. Eger kacirirsaniz uyumuyor strese giriyor. Sizinde oyle olabilir. Gazdan dolayi uyuyamiyor olabilir. Her aglamada genellikle emziriyorsaniz emzirme sıklığınız az ise sindiremiyordur. Benimki de cok gazli bir bebek. Dikkat ettim yumurta ve hazir kizartmalar yiyince gun icinde surekli ikiniyor gibi agliyordu. Ilk uykusunda gerekirse basinda bekleyin. Uyanmaya basladigini anlayinca tekrar uykuya geri dondurmeye çalışın. Uyuyamadigi icin zirlamasi da bitmez. Gaz ilaciniz fayda etmiyorsa degistirin ve duzenli kullaninİyi akşamlar. Bebeğim 3.5 aylık olmak üzere gündüzden akşama kadar toplasan 30 dk uyuyor. Sürekli taşımak istiyor. Hiç bir şeyden memnun değil. Çok yorgun ve bitkinim normal midir. Yaşayan var mı aranızda hanımlar ya
Kan kakada mukus falan yok.Bizim alerji belirtileri de o dönemde çoğaldı. Kakada mukus, kan, gaz, ciltte döküntü falan yok değil mi?
Gaz demişsiniz. Üstüne gidin o durumun. Ben günde en az 2 yumurta yiyordum. Doktorum önemsemedi kanı görene kadar kakada. Yumurta alerjisi varmış. Ne çekmiştir o aya kadar zavallı çocuk.
Uykusu var geliyor yani. Yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor hem de çok ağlayarak. Sürekli kucakta durmak istiyorUykusu gelip gelmediğini takip edin. Bizde oyleydik ben uykusu geldigini anlayinca hemen yatiriyordum. Eger kacirirsaniz uyumuyor strese giriyor. Sizinde oyle olabilir. Gazdan dolayi uyuyamiyor olabilir. Her aglamada genellikle emziriyorsaniz emzirme sıklığınız az ise sindiremiyordur. Benimki de cok gazli bir bebek. Dikkat ettim yumurta ve hazir kizartmalar yiyince gun icinde surekli ikiniyor gibi agliyordu. Ilk uykusunda gerekirse basinda bekleyin. Uyanmaya basladigini anlayinca tekrar uykuya geri dondurmeye çalışın. Uyuyamadigi icin zirlamasi da bitmez. Gaz ilaciniz fayda etmiyorsa degistirin ve duzenli kullanin
Gazi var demek ki hepsini çıkaramiyor. Benim oglanda hep aglayarak uyaniyo. Kaldirip biraz ugrasinca gazi cikiyodu.Uykusu var geliyor yani. Yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor hem de çok ağlayarak. Sürekli kucakta durmak istiyor
Benim bebeğimde 3,5 aylık ve şuanda uyku problemi yaşıyoruz 5 dk uyuyor uyanıyor bazıları uyku gerilemesine 3,5 aylık başlıyor normal bir durum yalnız değilsinİyi akşamlar. Bebeğim 3.5 aylık olmak üzere gündüzden akşama kadar toplasan 30 dk uyuyor. Sürekli taşımak istiyor. Hiç bir şeyden memnun değil. Çok yorgun ve bitkinim normal midir. Yaşayan var mı aranızda hanımlar ya
İlk bebeğim öyleydi. Hep hep kucağımdaydı. Kolikti. 4 ay bitince koliği geçti. 4 aydan sonra da gündüz uykuları azalıyor, diş çıkarma dönemi başlıyor. O dönem yine az uyudu ama kucağımdan indi en azından. 8 ay gibi rahatladı gündüz uykularımız.İyi akşamlar. Bebeğim 3.5 aylık olmak üzere gündüzden akşama kadar toplasan 30 dk uyuyor. Sürekli taşımak istiyor. Hiç bir şeyden memnun değil. Çok yorgun ve bitkinim normal midir. Yaşayan var mı aranızda hanımlar ya
Yaşayanlar var demek kiBenim bebeğimde 3,5 aylık ve şuanda uyku problemi yaşıyoruz 5 dk uyuyor uyanıyor bazıları uyku gerilemesine 3,5 aylık başlıyor normal bir durum yalnız değilsin
Bende sana birşey sormak istiyorum senin bebeğinde 3,5 aylık madem
Hafif göz kayması oluyor mu gözlerinde
Gaz, diş, atak geliyorda geliyorİlk bebeğim öyleydi. Hep hep kucağımdaydı. Kolikti. 4 ay bitince koliği geçti. 4 aydan sonra da gündüz uykuları azalıyor, diş çıkarma dönemi başlıyor. O dönem yine az uyudu ama kucağımdan indi en azından. 8 ay gibi rahatladı gündüz uykularımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?