• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim 2 bucuk haftalik ve sürekli genlesiyor

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
0
- Yurtdışı
merhaba hanimlar
benim bir sorum var sizlere..daha yeni taze anneyim..bebegim 11 Ekim dogumlu..bebegim sürekli gece gündüz genlesiyr ve garip sesler cikariyor..nasil dese böyle ihhh diyor sürekli..ve garip bir sekilde sürekli genlesiyor..bu normalmi acaba bilginiz varmi? gecede böyle..gunduzde..doktorluk birseymi acaba?

merhaba hanimlar
benim bir sorum var sizlere..daha yeni taze anneyim..bebegim 11 Ekim dogumlu..bebegim sürekli gece gündüz genlesiyr ve garip sesler cikariyor..nasil dese böyle ihhh diyor sürekli..ve garip bir sekilde sürekli genlesiyor..bu normalmi acaba bilginiz varmi? gecede böyle..gunduzde..doktorluk birseymi acaba?

canım genleşiyor dediğin böyle ıkınıyor gibimi demek istedin?benim kızım da doğduğunda ağlamaz ama habire ıkınırdı ıııhh ıııhh diye.bazen kızarıp bozarırdı heralde gazdan.sonra ıkınmaktan göbeği fırladı.salak dr bişey yapamayız 4 yaşına gelince göbeeni ameliyat ederiz dedi,ben araştırdım kauçuk kemer kullanarak fıtığını kısa sürede indirdik şimdi kızım 10 yaşında maşallah lokum gibi göbek deliği var:52:

canım genleşiyor dediğin böyle ıkınıyor gibimi demek istedin?benim kızım da doğduğunda ağlamaz ama habire ıkınırdı ıııhh ıııhh diye.bazen kızarıp bozarırdı heralde gazdan.sonra ıkınmaktan göbeği fırladı.salak dr bişey yapamayız 4 yaşına gelince göbeeni ameliyat ederiz dedi,ben araştırdım kauçuk kemer kullanarak fıtığını kısa sürede indirdik şimdi kızım 10 yaşında maşallah lokum gibi göbek deliği var:52:

evet evet aynen öyle..deli gibi ikiniyor ses cikariyor böyle patlayacak gibi oluyor..doktora sordum iki gun once yeni dogan bebek icin normal diyor..ama gel bana sor..nasil kasiyor kendini. surati nasil kipkirmizi oluyor ..korkuyorum patlayacak diye..aynen sizin anlattiginiz gibi aglamaz benim kizimda ihh ihhh demekten bir hal oluyor..geceleri biraz zor geciyor bizim icin ..ama bizi gectim hadi kiza birsey olacak diye korkuyorum..
kiziniz 10 yasina gelmis masallah..Alah bizede o gunleri gösterir insallah :):nazar::nazar::nazar:

Back