Davranış Bozuklukları Bebeğim 16 aylık hala yürümüyor çok endişeliyim geç yürüyen bebek varmı

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

sevda akar

Vicdan
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
11
4
36
36
Arkadaşlar bebeğim 16 aylık ama yürümüyor çok üzülüyorum bu duruma yaşını giren bebekler nasıl yürüyor benimkinde tık yok

18 aya kadar normal kabul ediliyor endişe etmeyin illaki yürüyecek. Bu seferde keşke biraz otursa diyeceksiniz mesela ben şu an öyleyim. Bütün gün evde odaları geziyoruz. Yürüme antremanlari yapıyor musunuz bu arada? Ayaktayken sırtını koltuğa yaslayıp karşısına geçerek gel gel yapmanın çok faydasını gördüm ben.

Benim oğlum 15 aylıkken sıralamaya başlamıştı, 24 aylıkken elimizi tamamen bırakmıştı. Doktorumuz altını değiştirirken iki ayağını bacağını havaya kaldırabiliyorsa bir sorun yoktur demişti çok net hatırlıyorum 8 aylıkken emeklemiyordu tam bir ağır vasıta idi.

18 aya kadar normal kabul ediliyor endişe etmeyin illaki yürüyecek. Bu seferde keşke biraz otursa diyeceksiniz mesela ben şu an öyleyim. Bütün gün evde odaları geziyoruz. Yürüme antremanlari yapıyor musunuz bu arada? Ayaktayken sırtını koltuğa yaslayıp karşısına geçerek gel gel yapmanın çok faydasını gördüm ben.

İnşallah öyledir yürümesi için elimde ay n gelen çabayı gösteriyorum ama yok kafayı yicem inşallah yürürse beni utandırır

Benm arkadasımın oğlu 18 aylıkken yürüdü kendini üzme belki öyle olur. Bu arada kafa boyunz nedir düzenli büyüyor mu benm oğlanın 12. Aydan beridir aynı kaldı

Arkadaşlar bebeğim 16 aylık ama yürümüyor çok üzülüyorum bu duruma yaşını giren bebekler nasıl yürüyor benimkinde tık yok
Benim kızımda 18 aylık henüz yürümüyor sıralamıyor da ama o beni endişelendirmişti sizin ki nasıl tek başına kalkıp sıralıyormu ayakta durabiliyor mu ?2 aydır fizik tedavi görüyoruz oldukça etkisini gördük 3,4 aya kadar inşallah tamamen yürüyücez.

Benim yavrum da 19 aya doğru gidiyordu yürümeye başladığında, şimdi 9 yaşında totosu yer görmüyor. 18 ayı geçerse çocuk nöroloğuna kontrol ettirmekte fayda var tabi ama bazen de sadece canı yürümek istemiyor, o yüzden endişelenmeyin diye yazdım. Ben o zamanlar bunu çok takıyordum annelik hep delilik.

Back