Çocuk Hastalıkları bebeğide selülit ???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bety21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
1.282
1.371
133
Hatay
2,5 aylık bir kızım var 1 aydan beri kol bacak ve kalcasında selülitler var.sizin bebeklerinizdede aynı durum varmı bu normal mi,yoksa kullandığım ilacın yan etkisi olabilirmi?

2,5 aylık bir kızım var 1 aydan beri kol bacak ve kalcasında selülitler var.sizin bebeklerinizdede aynı durum varmı bu normal mi,yoksa kullandığım ilacın yan etkisi olabilirmi?

çocuğum yok ama bebekler tombik olduklarından genelde gördüğüm bütün bebeklerde dikkatimi çekmiştir büyüdükçe geçiyo

Benim oğluşumda da var canım..Hatta selülütü bile var koca adam diye şaka bile yapıyoruz..Kilosu iyi olan bebeklerde daha çok oluyor

içim az da olsa rahatladı çünkü kortizonlu bir ilacı uzun süre kullandım ondan korkuyordum.

yeğenimde bebekken vardı ...birazda kiloylu biz hiç takmadık şimdi 16 yaşında maşallah ....büyüyünce kalmadı zaten 2 yaşında tamamen kaybolmuştu zaten hiç kafana takma

benim oğlumun da baldırlarında var biraz,tombişiz de azcık ,ilk aylarında daha çoktu da artık gittikçe fazla hareket etmeye başladığından sanırım kas oluştuğundan azalıyor,geçer endişelenme

mrblar kızım 5.5 aylı oldu ve selulıtlerın cogu geçti.buyudukçe geçiyormuş arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…