• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeği zayıf olanlara çözüm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

caykasigi1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
471
767
53
Arkadaslar benim bebeğim de 3 kilo üstü doğmasına rağmen 6.5 aylık 7 200 gr...ayda yaklaşık 400 gr dan fazla alamiyoruz ama bu ay 15 günde 300 gr aldık...

Bebeği zayıf olan ve üzülen annelere sadece çözüm önerisi olsun istedim...uygulayan olur kendince yanlış olduğunu düşünür vs.o annenin bilicegi bi durum...O yüzden eleştiri değil de bana uyar yada uymaz şeklinde yorum yapalım..Her kezin bebeği kendisini bağlar neticede...Ben sadece öneri de bulunmak istedim...

Bebeğimin bu ay gece sütüne yaklaşık 250 ml içer 7 tane Bebe bisküvi si atarak aldirdim....Her çorbası na ekmek ve tereyağ ekledim umarım faydalanmak isteyen olurda zayıf bebekler biraz kilo alır

Maşallah canim
Benim bebegim daha dogmadi...
Benimse bir onerim olacak ek olarak saglikli besinleri sebzeleri rondodan cekerek corbasina bilmelerine ekleyebilirsiniz

Ay bende hayırlısıyla ek gıdaya başlasamda şuan sadece mama veriyorum günde 10-12 defa oğlum doymuyor gazımız çok ve kusmaları var mamaların çoğunu denedim benim oğlum çok zayıftı similac mama kalorisi yüksek olduğundan kilo aldırdı şimdi similac ve bebelac gold veriyorum bebeğim 101 günlük
Doktora sorucam 5.ayda ek gıdaya başlamak istiyorum diye

Back