• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği yada bi yakını anal fistül ameliyatı olan var mı? Lütfen bir bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
merhaba, ilk kez yazdığım için acemiyim. üyelerden birkaçına özel soru yazmak istiyorum ama açıkçası beceremedim. luvitan, mihriba ve pinarafet adlı üyeler çocuklarının anal fistül sorununu nasıl çözdüler. benim de bebeğimin buna benzer bir sorunu var ve doktor arayışındayım
Bizde de var . Sızın durum nasıl oldu? Yardımcı olursanız sevinirim (

merhaba konu hala aktiftir umarım. benim oğlumda da fistül gelişti 2 aylıkken apse boşaltıldı ama arada bir sivilce gibi şişip kendisi boşalıyor.doktor birbuçuk yaşına kadar geçmezse ameliyat ederiz dedi bebeklerin hücre yenilemesi daha düzgün olduğundan dolayı kendiliğinden iyileşebilirmiş fakat birbuçuk yaşına girmesine 1 ay kaldı ve benim hiç umudum kalmadı yine de 2 yaşını beklemeyi düşünüyorum. her patlamada baticonla pansuman yapıyorum. bebeği böyle olup iyuileşen var mı lütfen çok çaresiz durumdayım.internette sodyum bikarbonat içip kuruduğunu yazanlar var ama küçük çocuğa denenebilirmi bilemiyorum. ameliyata doğru gidiyoruz sanıurım ama tekrarlama korkusuyla sıcak bakmıyorum.lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok minnettar olurum
Nasıl oldu bebeğiniz? Lütfen cok kötüyüm yardımcı olursanız bizdede var

merhaba konu hala aktiftir umarım. benim oğlumda da fistül gelişti 2 aylıkken apse boşaltıldı ama arada bir sivilce gibi şişip kendisi boşalıyor.doktor birbuçuk yaşına kadar geçmezse ameliyat ederiz dedi bebeklerin hücre yenilemesi daha düzgün olduğundan dolayı kendiliğinden iyileşebilirmiş fakat birbuçuk yaşına girmesine 1 ay kaldı ve benim hiç umudum kalmadı yine de 2 yaşını beklemeyi düşünüyorum. her patlamada baticonla pansuman yapıyorum. bebeği böyle olup iyuileşen var mı lütfen çok çaresiz durumdayım.internette sodyum bikarbonat içip kuruduğunu yazanlar var ama küçük çocuğa denenebilirmi bilemiyorum. ameliyata doğru gidiyoruz sanıurım ama tekrarlama korkusuyla sıcak bakmıyorum.lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok minnettar olurum
Merhaba sureciniz nasıl ilerledi iyi mi simdi bebeğiniz yazabilir misiniz acaba

Back