- Konu Sahibi muge demir
Çok çok geçmiş olsun. Üzülmeyin. Benimki de ayrılıp tekrarMerhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı uzayan entübasyon dyrumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin
Ayırıp tekrar bağlama durumu bizde de oldu. 16-20 saat değil üstelik, çok kısa zaman aralıkları ile.Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı uzayan entübasyon dyrumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin
Sizi en yakın araştırma hastanesine yönlendirmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü biz yine kadın doğumun yoğun bakımından araştırma yoğun bakımına gönderildi ambulansla. Bahsettiğiniz hastaneleri hiç bilmiyorum gerçi. Hastanenin kozmetik durumu elbette önemli ama gerçek kriter bu değil. Doktor ve kullanılan araç gereç bence kaliteyi belirler.