bebegı sureklı kusanlar

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
benım oglum her mamadan sonra kusuyor.oncelerı cok telaslandım.doktor ıse kılo alımı normal ıse kusması normaldır dedı.kontrolde kılosu normal cıktı.ama ben sureklı kusmasından cok yoruldum.mamasını yedıgı anda cıkarmaya baslıyor.bazen yemegının ustunden 1-2 saat gecmesıne ragmen kusuyor.boyle gıderse kılo almamasından korkuyorum.aranızda bebegı sık sık kusan varmı.bırde bızımkı cok hareketlı sureklı kıpır kıpır mıdesıne baskı yapıyor hareket ederken hopp tekrar kusuyor.gunde 5-6 kez sırf kustugu ıcın ustunu degıstırıyorum bazen yenı kıyafetını daha gıydırırken batırıyor.

benimki emiyor karnı doydukdan sonra oynamaya başlıyor bi emiyo bi bırakıyor oyun yapıyor bende çekmeye kıyamıyorum bırakıyorum oynasın diye işte ozaman fazla emmiş oluyor ve kusuyor bazende emdikten sonra gazını çıkarmaya uğraşırken zorlanıyor ve zorlamayla kusabiliyor ama senin sölediğin kadar bir kusma sorunu yaşamıyoruz..bazı mamalar midesine dokunabiliyormuş..bence dr na bi sor bakalım ne dicek ....belki mamayı değiştirir..

benimki emiyor karnı doydukdan sonra oynamaya başlıyor bi emiyo bi bırakıyor oyun yapıyor bende çekmeye kıyamıyorum bırakıyorum oynasın diye işte ozaman fazla emmiş oluyor ve kusuyor bazende emdikten sonra gazını çıkarmaya uğraşırken zorlanıyor ve zorlamayla kusabiliyor ama senin sölediğin kadar bir kusma sorunu yaşamıyoruz..bazı mamalar midesine dokunabiliyormuş..bence dr na bi sor bakalım ne dicek ....belki mamayı değiştirir..

sımdıye kadar bır suru mama denedım hepsınde farklı mıktarlarda kustu.kımı cocukta reflu oluyormus 7-8 aydan sonra gecıyormus sanırım oyle bızımkıde

merhaba canim tv.de izlemistim reflü olan bebeklerim karni doyurulduktan sonra ayni gaz cikarir gibi yarim saat tutmak iyi geliyormus.birde mamayi icirirken kafasini vücuduna göre biraz kaldirmayi dene.benim kizim cok nadir kusar ama yedikten hemen sonra asiri hareket ederse biraz cikariyor umarim faydali olabilmisimdir

canımbenim bebeklerde böyleydi bir sene dışarı çıkaramadık bu yüzden çünkü her gittiğimiz yeri batırıyorduk .yani benimkiler fışkırtırcasına kusuyorlardı ama kiloları da maşallahları vardı yani.Kilo alımlarına engel olmadı hiç kusmaları reflü araştırması yapıldı ama değilmiş.Kilolarıda normal olunca doktor mamayla alakalı dedi.Ve biz mama markalarının hemen hemen hepsinde olan AR mamalarına başladık mesela -bebelac ar-ve kusmayı bitirmedi ama tamamen çok az miktarlara düşürdü sonrada kesildi zaten.İstersen sende dene

canımbenim bebeklerde böyleydi bir sene dışarı çıkaramadık bu yüzden çünkü her gittiğimiz yeri batırıyorduk .yani benimkiler fışkırtırcasına kusuyorlardı ama kiloları da maşallahları vardı yani.Kilo alımlarına engel olmadı hiç kusmaları reflü araştırması yapıldı ama değilmiş.Kilolarıda normal olunca doktor mamayla alakalı dedi.Ve biz mama markalarının hemen hemen hepsinde olan AR mamalarına başladık mesela -bebelac ar-ve kusmayı bitirmedi ama tamamen çok az miktarlara düşürdü sonrada kesildi zaten.İstersen sende dene

benım esımde aksam mılupa ar almıs ama cesaret edıp kullanamadık.ustunde doktor kontrolunde kullanın dıyor.daha once doktora sormustum o mamaya gerek yok demıstı.ama bıde onu denıycem cunku her yer batıyor gercekten.dısarı cıkıp eve gelene kadar ustu sırılsıklam oluyor.

evet canım bizede kilo alımı iyi diye gerk yok dedi ama sonra kusma derecesi artınca yani resmen fışkırtıyorlardı o zaman ben kullanıcam dedim oda dene bakalım dedi.Öylelikle denedim kullandım bende milupa ar kullandım birine diğeri onu yemedi bebelac ar kullandım onada.

ya bu kusma olayı çok fena kızlar..
benim oğlum da halı,koltuk,üst ,baş,misafirlerin eli kolu,babasınının göğsü heryere kusmaya programlı....kilo almasında bir problem yok çok şükür,ama kıyafet değiştirmekten yoruldum,yıka,ütüle giydir..birde henüz oturmadıgı için önlüklerinde çok faydası olmuyor,yatığı yere,koynuna doluyo kustugu...fışkırarak kusmuyor ama ortalığı batırıyor işte...
öyle bi güzel tertemiz giydiremiyorum oğlumu...
Kontrollerinde dr sordum normal yediginin fazlasini cikartiyor dedi.kilo kaybi yoksa endiselenmeyin hanimlar.bu arada besledikten sonra en az yarim saat yatirmayin cunku yedikleri agzina geliyor

evet canım bizede kilo alımı iyi diye gerk yok dedi ama sonra kusma derecesi artınca yani resmen fışkırtıyorlardı o zaman ben kullanıcam dedim oda dene bakalım dedi.Öylelikle denedim kullandım bende milupa ar kullandım birine diğeri onu yemedi bebelac ar kullandım onada.

ben bugun basladım mılupa ar kullanmaya.su ana kadar nerdeyse hıc kusmadı.yalnız aklıma su takıldı.acaba bu mamanın besleyıcı degerı dıgerlerı gıbımıdır.yanı normal gelısımıne devam edebılır dımı bebegım bu mamayla.senınkıler bu mamayla kılolarını normal almaya devam ettılermı

X