Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeği şuanda 6 aylık olan anneler gelin burada toplanalım
arkadaşlar bişey merak ettim çocuklarınız 6 aylıkken oturabiliyorlar mı yada oturmak üzereler mi,bir de arkadaşın biri odanın içinde sürünerek geziyo demiş benim oğlan yattığı yerde duruyo öylece,birazda kilolu ondan mı acaba yoksa ben mi alıştırmalıyım
benim kızım 6 ,5 aylık tek başına oturamıyor biraz oturup yıkılıyooo :))) ama çok hareketli yatırınca çok yuvarlanıyor inanır mısın 2 aylıktı pufun üzerine yatırıyordum kocaman puftan geri geri iterek kendini düştü uykumdan bi uyandım nasıl ağlamak nasıl ağlamak şoka girmiştim dr.bile şaşırdı nasıl düştü diye gözümüzü 2 değil 4 açmamız lazım
Bu ek gıda bende resmen kabusa döndü. Sürekli bişeyler hazııyorum en fazla 2 tatlı kaşığı alıyo gerisi hoop çöpe. Bazen o kadarını bile istemiyo. İyice acıksın öyle veriym diyorum bu seferde göğsüme doğru bakıp ağzını açıyo e bende dayanamıyorum.
bir öğünde 100 gr yoğurt 100 püre veya çorba yemeli dedi doktor ama oğlum bu kadar çok tüketemiyor. akşamda aynuı şekilde yemeliymiş.
ben kahvaltıda pekmez koyacaksam peynir koymuyorum. ikisi birarada kansızlık yapıyormuş. şayet pekmez koyacaksam 2 çay kaşığı koyuyorum.
Bu ek gıda bende resmen kabusa döndü. Sürekli bişeyler hazııyorum en fazla 2 tatlı kaşığı alıyo gerisi hoop çöpe. Bazen o kadarını bile istemiyo. İyice acıksın öyle veriym diyorum bu seferde göğsüme doğru bakıp ağzını açıyo e bende dayanamıyorum.
Üzülme zaten doymak amaçlı değil tadımlık yiyolar alışırlar zamanla. yemek yedirirken önüne oyuncaklarını versen oynamaya dalınca açıyo ağzını bizimki kendine gelince tekrar reddediyo oynamaya dalınca tekrar alıyo taaaakii tamamen almayıncaya kadar.Yani farkında olmadan baya bi yediriyorum:)
Üzülme zaten doymak amaçlı değil tadımlık yiyolar alışırlar zamanla. yemek yedirirken önüne oyuncaklarını versen oynamaya dalınca açıyo ağzını bizimki kendine gelince tekrar reddediyo oynamaya dalınca tekrar alıyo taaaakii tamamen almayıncaya kadar.Yani farkında olmadan baya bi yediriyorum:)
Valla kızlar resmen maskara yapıyorlar bizi :)))) yemek yedirmek macera ..benim kızım bebelac irmikli ballı olanını çok severek yiyor ama onlada olmaz tabi
arkadaşlar aynen benim oğlumda 6 ayına yeni girdi,ek gıda veriyorum yoğurt olsun muhallebi olsun zorla veriyorum başta diliyle çok çıkardı midesini bulandırıyordu ve hatta dudaklarını sıkıca kapatıyordu valla ben güldürmeye çalışıyorum o ara ağzını açarken veriyorum biraz midesine ee birazda yere gidiyor ama napim yinede 1 hafta öncesine nazaran yediriyorum saçma gelebilir güldürme ama inanın işe yaramaya başladı deneyin ama genzine kaçırmadan uyarayımda arkadaşlar deneyin bişe kaybetmezsiniz