Canım benim bebişe babaannesi bakacak ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Biran önce biberona alışması lazım yada ek gıdaya yoksa aç kalacak. Offffffffff offfffffff
Yok yalancı memede almadı. Multitaps damlalık demişsin nasıl bişey o ilaç vermek için mi kullanılıyo. Acaba biberona alışmazsa ki öyle görünüyo onunla sütümü verebilir miyim acaba? Haydin 6 aylık bebişleri olanlar nerelerdesiniz?
Kızlar meyve suları ile başlayın. Önc elma mesela.. Vermeden önce en az 2,5 'lik aç olsun... 3 gün aynı saatlerde elma verin. Sonra armut mesela.. Sonra havuç...Aç olmadan veirseni almak istemeyecektir. Ve kaşıkla verin... Sonra saat 4-5 gibi yoğurt verin. 1-2 kaşıkla başlayın ve 1 hafta sonra biraz daha artırın. Asla şeker gibi tatlandırıcılar eklemeyin. Bu ikisine alıştıktan sonra sebze üresine geçersiniz.
benim oğlumda 6 aylık ek gıdaya geçtik bizde.
meyve sularını reddediyor. sebze pürelerini yiyor.
yoğurdu modundaysa yer :)
doktor bir oturuşta 100 gr yemeli diyor ama malesef yiyemiyor.
iki posta halinde veriyorum
günümün büyük bölümü yiyeceklerini hazırlamakla ve yedirmekle geçiyor.
fakat oğlum benim hazırladıklarımdansa kavanoz mamalarını tercih ediyor.
mesela ben brokoli patates püresi hazırlıyorum onu yemiyor ama milupanınkini yiyor.
yine de biberon maması istiyor
bazen diş sıkıntısından yiyemiyor ve ağlıyor ben de biberon maması yapmak zorunda kalıyorum
Merhaba Arkadaşlar
Kızım şuanda tam 6 aylık 2 gün önce dr.gittik aşılarını yaptırdık ek gıdalara geçebileceğimizi söyledi dr.ve bi sürü ilaç verdi ilaçları içirmekte çok zorlanıyorum aynı durumda olan arkadaşlar var mı siz hangi ilaçları kullandınız ? kızım önlüğü takar takmaz kendini atıyor istemiyor ne ilaç ne meyve suyu nede muhallebi çok üzgünüm ek gıdalara geçemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?