• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeği sallayarak uyutmak zararlı...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aman iyi iyi nazar değmesin. Böyle devam etsin inşallah da düzene girer bari biraz. 7-8 aylık falandı sanırım senin kız. Şimdiden alışsın işte böyle uyumaya.

Canım, asicim ne demek rica ederim. Ufacık bir yardımım dahi oluyorsa yada bir fikir bile verebiliyorsam ne mutlu bana. Bende çok yeni bir anneyim zaten ve bildiklerimi paylaşmaya gayret ediyorum, bilmediklerimi de yine buradan öğreniyorum işte. :)

Sevgi çok sevindim gerçekten. İnşallah senin ki de böyle devam eder canım.

Ben de saat 22.00 gibi yatırıyorum artık.

arkadaşlar bende oğlumu sallayarak uyutuyordum ve saat 23:30 dan aşağı uyumuyordu,sizin yazadıklarınızı okudum özellikle tuluat denemişya yanına yatıp uyutmayı ben de bi deneyim belki uyur dedim ve yatak odasına götürüp ışığı söndürüp yanına uzandım çok ümitsizdim doğrusu bide baktım ki uymuş,şimdi 1 haftadır öyle uyutuyorum saat 22:30 u uyku saati olarak belirledik ve alıştı saat 22:00 olunca sersemlemeye başlıyor oh be dedim valla çok iyi oldu sizin yazdıklarınızı okumasam belkide hiç denemeyecektim çok teşekkürler...
çok sevindim cnm:1yes2:
aman sakın bozma...
çok uyanık oluyor bu bücürler:))

oğlum 5 hatta 6 aylık olana kadar kendi uyuyordu,sonra aniden huy değiştirdi sadece meme emerek uyuyo! sallamayı çook denedim ama komik buluyo,aslında alışmaması ii oldu ama memede uyuması da pek hoş değil.süt bitince ne yapıcaz bakalım?
öyle yatağına yatıp kendi uyuyan çocuklara bayılıyorum ama etrafımda da pek öyle bebek yok doorusu:)

Benim kızımda 7 aylık ve karnı tok olsa bile meme ile uyuyor. Plastik memelerle dalga geçiyor asla almıyor. Ayağımda veya kucağımda sallayarak hiç uyutamadım bugüne kadar. :(( Sadece memede uyuyor. Bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Benim kızımda 7 aylık ve karnı tok olsa bile meme ile uyuyor. Plastik memelerle dalga geçiyor asla almıyor. Ayağımda veya kucağımda sallayarak hiç uyutamadım bugüne kadar. :(( Sadece memede uyuyor. Bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..

benim kızımda hep memede uyurdu bir ay öncesini kadar şimdi süt bitiyor emmekte istemiyor boş boş,ayağımda sallayarak uyutuyorum mecburen,sallanan beşik aldık ama uyumuyor kendi kendine...ilk doğduğunda kendi kendine uyurdu ilk baştan alıştırmak lazım,yatağa koyunca uyumuyormu sizinki?

Back