Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeği sağ tarafamı yoksa sol tarafamı yatırıyorsunuz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

egzotik99

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
50
3
286
İstanbul
Arkadaşlar ben bebeği yatırırken yüz üstü veya sırt üstü dönmesin diye yan yastığıyla sağ tarafa yatırıyorum kusmuğu gelirse yutmasın diye siz hangi tarafa veya pozisyonda yatırıyorsunuz lütfen paylaşınız.

ilk kızımı bri saga bir sola donusumlu yatırıyordum,simdiki bebegimi sırt ustu yatırıyorum cunku cok hareketli ve yan yatırırsam yuz ustu doner diye korkuyorum.

ilk kızımı bri saga bir sola donusumlu yatırıyordum,simdiki bebegimi sırt ustu yatırıyorum cunku cok hareketli ve yan yatırırsam yuz ustu doner diye korkuyorum.

uzmanlar kafası 45 derece yukarıda olacak şekilde sağ tarafa yatırın diyorlar.sırt üstü yatırırsam kusmuğunu yutar diye korkuyorum.

ben kızımı yeni doğduğunda yan yatış yastığı ile sağ, sol dönüşümlü yatırıyordum. şimdi sırtüstü yatırıyorum, çok hareketli yan yatırdığımda aynen dönüyor kafasını çok hızlı çeviriyor.bazen tükürüğünü bile yutup nefes nefese kalıyorlar, bu yüzden nasıl yatırırsan yatır tam dalıp uykuya geçemiyorsun ki... ama benim ki uykuda kustuğunda hep yana çeviriyor kafasını

Back