• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği sadece bir tarafta hissetmek

Mavimsi34

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
72
41
8
merhaba arkadaşlar :KK3: 25 haftalık gebeyim, bebeğimin ilk haraketlerini 19. Haftada hissettim. O zamandan beri hep sadece sağ tarafımd hissediyorum. Son doktor kontrolümde sağ tarafımda başının olduğunu söylemişti doktorumuz. Çalıştığım yerdeki arkadaşlar bebeğin hareketleirni hissedip hissetmediğimi sormuşlardı, ben de bu tarafta hissediyorum demiştim, “acaba bacakları kuvvetsiz mi, sadece baş tarafında hissetmen normal değil” falan dediler, öyle huzursuz oldu ki içim :110: doktor kontrolümüze henüz iki hafta var, ben nadir de olsa göbek deliğimin tam srkasında hareket hissediyorum, hep sağ tarafımda güçlü tekmeler hissediyorum. Henüz sol tarafımda biiey hissetmedim, sizde de böyle olan var mı? 6 yıllık bekleyişimin sonunda oldu bebeğim, şimdi çok etkileniyorum duyduklarımdan :110:

Bir sorun olduğunu sanmıyorum bazen bende tek tarafta hissediyorum başı sagdaymis solda hissedersin tekmeleri demekki dönmüş senin bebeğin yada elleriyle falan vuruyor birde sırtı dönük şekilde içe tekme atar hissetmesin o yüzden

Canım doktor sağlıklı olduğunu söylüyorsa korkmana gerek yok 2 li 3 lü testleri yaptırmışsındır bir sıkıntı olsa anlaşılırdı çok detaylı bakılıyor çünkü.
Elleri minik olduğu için onları henüz hissetmiyor olabilirsin onlar da kuvvetlenicek merak etme:)

Ayrıca başı sağdaysa ayakları sol kasığında elleri ise göbek deliğin etrafında olur
Bizimkide sağdaydı
Şimdi kafa aşağı
Ayakları da ağzımdan çıkacak :)

Canım doktor sağlıklı olduğunu söylüyorsa korkmana gerek yok 2 li 3 lü testleri yaptırmışsındır bir sıkıntı olsa anlaşılırdı çok detaylı bakılıyor çünkü.
Elleri minik olduğu için onları henüz hissetmiyor olabilirsin onlar da kuvvetlenicek merak etme:)
2li yaptırdım ama doktor üçlüye gerek yok dedi, detaylı ultrason yaptırdım her ikisine de normal demişti doktorlarımız, ben doktora her gittiğimde kafası sağdaydı ama hep de sağda hissediyorum ya tekmeleri kafa atıyor sanki yani :anneadayı: ama çevremdekiler çok evhamlandırıyor beni, solda tekmeleri hissetmen gerekirdi bacaklarında sorun mu var diye :110:

Ayrıca başı sağdaysa ayakları sol kasığında elleri ise göbek deliğin etrafında olur
Bizimkide sağdaydı
Şimdi kafa aşağı
Ayakları da ağzımdan çıkacak :)
Eheheh artık seninki gelmeyi bekliyor annesi :anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mis kokusu bir ömür burnunun dibinde olsun inşallah :nazar::emir_bebek:

Milleti ne takıyorsunuz? Bebek içerde hareket ediyordur ama siz hissetmiyorsunuzdur. Mesela ben çok hissediyorum çünkü benim amniyon sıvım çok fazla maalesef. O yüzden azıcık hareket bile etse hissediyorum.
Siz doktordan başkasını boşverin. Amaaaaan sağlıcakla alın inşallah kucağınıza.

2li yaptırdım ama doktor üçlüye gerek yok dedi, detaylı ultrason yaptırdım her ikisine de normal demişti doktorlarımız, ben doktora her gittiğimde kafası sağdaydı ama hep de sağda hissediyorum ya tekmeleri kafa atıyor sanki yani :anneadayı: ama çevremdekiler çok evhamlandırıyor beni, solda tekmeleri hissetmen gerekirdi bacaklarında sorun mu var diye :110:
Hıçkırığı da olabilir hissettiğin şey :) hiç korkma hep olumlu düşün bişey olsa dr söylerdi
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
Senin de günlerin çabucak geçsin inşallah:)

Kızım olcak inşallah

Genel de erkekler sağ da olur derler o yüzden sordum :anne: benim de su an bebeğim sadece sağ tarafım da hissediyor benim de kafası sağ taraf da normal birşey canım endişe edecek birşey yok .
Ultrason kağıdın yokmu oradan bakabilir sin eğer haftan ile uyumlu ise bir sorun yok demek dir her söylenene kulak asma benim bebeğim bir hafta önden gidiyor ama sadece sağm da hissediyorum

Genel de erkekler sağ da olur derler o yüzden sordum :anne: benim de su an bebeğim sadece sağ tarafım da hissediyor benim de kafası sağ taraf da normal birşey canım endişe edecek birşey yok .
Ultrason kağıdın yokmu oradan bakabilir sin eğer haftan ile uyumlu ise bir sorun yok demek dir her söylenene kulak asma benim bebeğim bir hafta önden gidiyor ama sadece sağm da hissediyorum
Haftam ile uyumlu canım, sen kaç haftalık hamilesin senin erkek sanırım

Milleti ne takıyorsunuz? Bebek içerde hareket ediyordur ama siz hissetmiyorsunuzdur. Mesela ben çok hissediyorum çünkü benim amniyon sıvım çok fazla maalesef. O yüzden azıcık hareket bile etse hissediyorum.
Siz doktordan başkasını boşverin. Amaaaaan sağlıcakla alın inşallah kucağınıza.
Bende baya hissediyorum dışardan belli olmaya başladı son 5-6 gündür hareketleri, vurduğunda irkiliyorum, inşallahh güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm

Haftam ile uyumlu canım, sen kaç haftalık hamilesin senin erkek sanırım

17 oldum ben malesef canım daha öğrenemedik bebeği :anne: nazlı çıktı biraz rabbim hayırlısını versin

Hareketleri azaldığı zaman çikolata yiyebilir sin çok hareketli olur o zaman

Back