Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim oğlum 27 haftalık doğdu ve gözlerinde rop gelişti....ameliyat oldu ama daha sonucu bilmiyoruz....s,zlerden bebeği rop ameliyatı geçirip iyileşen varmı....
Benim kızım 28+1 de doğdu. 71. günü bugün ve hala kuvede.
BAyramdan nceki cuma günü göz muayenesinde sol gözünde leke-kanama görülmüş. O anlık bireymi yoksa kanama varmı yarınki muaynesinde tekrar bakılacakmıs. Şayet olursa Çapa da lazer gerekebilir dedi doktor. Sizin actıgınız konu ile ilgilimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bahsettiğniz 3. ve 4. evreler ne oluyor?
Mehtap cım, cevabın için çok teşekkürler. Ben 14 Temmuzda 28+1 de doğum yaptım. Bugün 72. günü.
Şayet hamileliğim devam etseydi bu hafta 38. haftamız olacaktı. Şimdi biz kaçıncı evrede oluyoruz. ROP muaynesi yapılmıs gecen cuma ve yazdıım leke-kanama o zaman görülmüş. Ama o anlık birseymi,yoksa kanamamı tekrar yarın muaynesi olacakmıs?
Kaçıncı evredeyiz? şayet kanamaysa o (ki aAllah korusun) lazer de şansımız ne? bilgilendirirsen sevinirim.
Mehtapcım, cevaladığın için teşekkürler...
Cuma günkü muaynesinde, birönceki muanesine göre sol gözündeki lekelenme biraz daha azalmış. Önümüzdeki hafta cuma günü yine muayne olacak. Şayet devam ederse ÇAPA dan randevu alınacakmış. İnşallah cıkmaz da kuzum onca şeyle mücadele ederken birde göz sorunuyla mücadele etmek zorunda kalmış. Minicik kuzuma Allahım güç ve sağlık versin..
3. evrede olduğunu söyledi doktor. Korkmalımıyım? bu konud apek bilgim yok. Çok araştırdım netten ve araştırdıkça da korkuyorum aslında..
slm arkadaslar ebnım ebbegımın 4.muayenesınde anlasıldı ılerleme ıkı gozundede var .rop amelıyatı olduk evresı 3. evre olmasına ragmen cevap vermedı lazere malesef sımdı yurtdısından ıgne getırttı doktorumuz alıcaz pazartesı gunu enjekte edılıcek gozune ..ama sonuc ne olur bılmıorum bılgısı olan yasamıs olan varmı
öncelikle çok geçmiş olsun,Allah ( c.c.) hepimizin yardımcısı olsun.cerrahpaşaya rop için çok gittim ve halada gidiyorum. bu konu hakkında az biraz bilgim var. lazerin tam olarak netice vermediği durumlarda yurtdışından özel bir iğne getirtiyorlar. bu iğne çok pahalı. ssk karşılamıyor. yanılmıyorsam 60 yaş üzeri hastalarda ssk karşılıyor ama minicik bebeklerde bu aşı karşılanmıyorslm arkadaslar ebnım ebbegımın 4.muayenesınde anlasıldı ılerleme ıkı gozundede var .rop amelıyatı olduk evresı 3. evre olmasına ragmen cevap vermedı lazere malesef sımdı yurtdısından ıgne getırttı doktorumuz alıcaz pazartesı gunu enjekte edılıcek gozune ..ama sonuc ne olur bılmıorum bılgısı olan yasamıs olan varmı
slm arkadaslar ebnım ebbegımın 4.muayenesınde anlasıldı ılerleme ıkı gozundede var .rop amelıyatı olduk evresı 3. Evre olmasına ragmen cevap vermedı lazere malesef sımdı yurtdısından ıgne getırttı doktorumuz alıcaz pazartesı gunu enjekte edılıcek gozune ..ama sonuc ne olur bılmıorum bılgısı olan yasamıs olan varmı