Merhaba arkadaşlar kızım 33 haftalık doğdu 22 gün yogunbakim da kaldı. Kızıma rop muayenesini için önce kartal eğitim araştırmaya goturduk bizi cerrahpaşa yada zeynep kamile yönlendirdiler biz anlayamadık dediler zeynep kamilden ertesi güne randevu aldım ve ordaki uzman doktor hatta 2 doktor bu çocuk 5.evre olmuş dediler biz daha önce böyle görmedik dediler 1 2 değil direk 5 e geçmiş dediler görse bile asla normal bi insan gibi görmeyecek dediler ertesi gün getirmemizi ve iğne yapacaklarını söylediler biz o gün ermeni hastanesin de ki Prof. Doktor Huseyin Yetik e telefon actik ve sekretere durumu anlattık hemen gelirseniz muayene edelim dediler. Hüseyin bey sadece 1 dakika bile sürmeyen muayene de 2.evre olduğunu kesinlikle 5.evre olmadığını çocuğun gozlerini çok hirpaladiklarini söyledi söylediği doğruydu çünkü rop muayenesini araştırırken nette 2-3 dk lik bi işlem diye bahsediliyordu bizim muayenelerimiz yarim saatte yakın sürüyor ve anlayamadık diyip tekrar damla damlatıp bakıyorlardı. Hüseyin bey damla verdi ve 1 hafta sonra getirmemizi istedi 1 hafta sonra gittiğimizde 3.evreye geçmeye başlamış iğne ile tedavi edebiliriz dedi ve yaptırdık normalde iğne yapıldıktan sonra tedavi süresi 5.5 aymış ama bizim iğne yapıldıktan 4.5 sonra tedavimiz tamamlandı. Şimdi maşallah çok iyi bi sorunumuz yok çok sukur. Bu anlattığım olaylar 2 gün içerisinde oluyor ben tesadufen Hüseyin Yetik in ismini nette araştırırken buluyorum rop tedavisinde alanındaki en iyi doktor bence Allah kendisinden bin defa razı olsun çocuğumu tedavi etti bizim yüzümüzü güldürdü bi tarafta bu çocuk kör görmeyecek diyen doktorlar bi tarafta işini severek kendini adayarak yapan bi doktor
İnşallah yardımcı olmuşumdur
. iğne den sonraki kontrollere mutkaka gidin ihmal etmeyin Allahın izni ile iyilesir