Çocuk Hastalıkları Bebeği protein alerjisi olan anneler, burada buluşalım 🙏

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızım 5,5 aylik. 2.5 aydır süt diyeti yapıyordum. Dün başka doktora gittik. Protein alerjisi dedi. Süt ürünleri, buğday, yumurta diyeti verdi. Ek gida icin ozel mama alin dedi. Takviye yapacakmışım. Pirinç vermeyeceğim bi de. 1 ay sonra bakalim dedi.

Testte çıkmadı, zaten çoğunlukla da çıkmazmış. Sümüğümsü ve çok sık kaka(günde 15 kez) gece çok sık uyanma(20 dk bir)
Ne zaman diyete başladım o zaman kakası bire düştü ve gece uyanması 4-5 e düştü.
Kızarma vs olmadı bizimkilerde.

Bizdede cok sık ve sümüksü kaka oluyordu, uyuyamiyordu. Reflu vardi, atopik dermatit vardi. Ama doktor hic alerji olabilir dememisti taa ki kanli kakalar olmaya baslayana kadar diyet yapınca degisiverdi çocuk. Baska doktora gidelim dedik, yumurtayi da kestik. Ondan sonrs tam duzeldi gibi. Gündüz uyumaya basladi. Derdi varmis yavrumun halbuki.

Sizin sadece süt müydü yoksa protein, coklu gida alerjisi falan miydi?

Bazılarında fındık ve ceviz de oluyormus, yiyin sonra gözlemleyin. Sorun olursa diyet yaparsınız olmazsa yersiniz.

Ben varim ben ve bu konuda cok dertliyim Allah baska dert vermesin cok zorlaniyorum daha 2,5 aylik mamayi da icmek istemiyo sutumde yetmiyo cildirmak uzereyim

Ben varim ben ve bu konuda cok dertliyim Allah baska dert vermesin cok zorlaniyorum daha 2,5 aylik mamayi da icmek istemiyo sutumde yetmiyo cildirmak uzereyim
Allah'ım yardımcınız olsun ❤
Biz 1 yaşından sonra rahatladık.
Inşallah 6 aylik olunca rahatlarsiniz geçer ❤
Bizimkisi de mama hiç içmedi. Ek gida da hic yediremedim, yemedi. 1 yaş oldu hersey düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…