- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ckolatakahve
-
YaaaÜç kızımda da yaşadım. İlk ikisi 1,5 yıl sürdü. Üçüncüsü 1 yaşında atlattı çok şükür
Bizdede cok sık ve sümüksü kaka oluyordu, uyuyamiyordu. Reflu vardi, atopik dermatit vardi. Ama doktor hic alerji olabilir dememisti taa ki kanli kakalar olmaya baslayana kadarTestte çıkmadı, zaten çoğunlukla da çıkmazmış. Sümüğümsü ve çok sık kaka(günde 15 kez) gece çok sık uyanma(20 dk bir)
Ne zaman diyete başladım o zaman kakası bire düştü ve gece uyanması 4-5 e düştü.
Kızarma vs olmadı bizimkilerde.
Amin inşallah, buna çok şükürZor süreç ama Allah çaresiz dertler vermesin.
AaaaDeneme yanılma yoluyla anladık, testte çıkmadı çünkü. Süt ürünleri, yumurta , susam, tabiki tahin en çok
Bende öyle yapayim, gelecek ay da alerji doktoruna goturucezBen artık her yediğimden sonra kızımı gözlemliyırdum
Tamam çok teşekkür ederim ❤Bazılarında fındık ve ceviz de oluyormus, yiyin sonra gözlemleyin. Sorun olursa diyet yaparsınız olmazsa yersiniz.
Deneme yanılma yoluyla anladık, testte çıkmadı çünkü. Süt ürünleri, yumurta , susam, tabiki tahin en çok
Konuyu takipteyim. Bizde de sanırım çıkacak..
Allah'ım yardımcınız olsun ❤Ben varim ben ve bu konuda cok dertliyim Allah baska dert vermesin cok zorlaniyorum daha 2,5 aylik mamayi da icmek istemiyo sutumde yetmiyo cildirmak uzereyim
Siz sutunuzle mi doyurdunuz nasil yaptinizAllah'ım yardımcınız olsun ❤
Biz 1 yaşından sonra rahatladık.
Inşallah 6 aylik olunca rahatlarsiniz geçer ❤
Bizimkisi de mama hiç içmedi. Ek gida da hic yediremedim, yemedi. 1 yaş oldu hersey düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?