Mesela uykudan uyandığında beni veya babası yerine başka birini görürse çok fazla ağlıyor halasını, annane, babanne gibi yani. Sanırım kuvezde uyandığında hep farklı hemşire gördüğünden. Hastanede maskeli erkek doktor görünce ağlıyor durduk yere ve hiç sakinlesmiyor. Aylık rsv aşıları için kaldığı hastanenin yoğun bakımına gidiyoruz aşırı huzursuzlaniyor. Birde hiç yanına giremedim 3 ay ben sokmadilar covidden kaynaklı sadece görüntülü gösterdi doktoru birkere. Şimdi aileden herkesle görüntülü bakarken gülüyor filan ama ben telefondan kamera açıp ikimizi resim çekmek isteyince ağlayıp küsüyor gibi daha çok etkileşimleri var bu şekil
Bizim göz kontrolleri kuvezdeyken bittiği için tekrar göze goturmedik götürün de demediler sadece 8 aylıkken şaşılık polikliniğine kontrol amaçlı gidin dediler şuan biz baktığımızda bi sıkıntı yok gibi ama uzmana yinede gösterelim dedik. Siz yinede doktorunuza sorun.
Bize iki mama önerdiler smilac ve infatrini ikisini de denedik önce birini sevmedi kustu diğerine rapor çıkarttık. Ondan önce sma ve aptamil kullanmıştık fakat doktorumuz kalorisi düşük bu mamalarin kilo alımını hizlandirmamiz gerekiyor dediği için özel mamaya geçtik.
Biz henüz ek gıdaya başlamadık doktor ısrarla 6 ay dolsun öyle başlıcaz, prematüre olduğundan bağırsak gelişimi tamamlanmali diyor önümüzdeki ay baslicaz inşallah
Mama ve şaşılık için bende sorucam nereye gitmesi gerekiyorsa götürmek istiyorum erkenden herşeyi bilelim diye ona göre çözüm bulalım diye , inşallah bebeklerimiz sağlıkla büyür bundan sonra , benim bebeğimide başkası uyutunca uykudan çok ağlayarak uyaniyo ben olmazsam kolay kolay da susmuyo tramva olarak düşünmemiştim bunu aslında demekki o yüzdenmis , Allah im onların ayağına taş bile degdirmesin inşallah bundan sonra