Bebeği olup meme estetiği olanlar

Asee_35

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
12
2
286
Merhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama bebeğim 1 buçuk yaşında 1 ay kadar kucağa alınmaması gerekiyormuş. Yanımda yardımcı olabilecek eşimden başka kimse yok. 1 ayda cok uzun bir süre. Ne yapacağıma karar veremiyorum. Bebeği varken meme estetiği olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Ben küçülme oldum sana tavsiyem yanında biri varsa olmalısın çaresiz kaldığın zamanlar olabilir çünkü

Ben küçülme oldum sana tavsiyem yanında biri varsa olmalısın çaresiz kaldığın zamanlar olabilir çünkü
Kafama koydum bütçemi hazırladım ama en önemli şey en son aklıma geldi bütün moralim bozuldu. Otururken kucağıma alabilir miyim acaba onu düşünüyorum

Bende oldum 1 sene önce tam 10 gün annem kaldı sonra toparladım diye gitti kızımı kucağıma aldığım halde sırf altını değiştirmek için bacakları kaldırdım bulmadıklarımi makinadan çıkarıp koydun uzanma bile yapmadım halde dikişlerim açıldı neler çektim 3 ay dikislerimle uğraştım şimdi şükür bı sorun yok ama açılan dikiş yerlerinde hep izler var maalesef yanında mutlaka biri olsun kimisinin bünyesi 10 günde kimisi 20 günde iyileşiyor bunu ameliyati olmadan da bilmiyorsun sezeryan olup 2. Gün kalkıp iyi olan insandım ben

Acı eşiğim yüksek ben de 2 tane normal doğum yaptım ve eve geldiğimde hiç yatmadım hayatıma devam ettim ama bu ameliyat sonrası ne olur bilinmez benim yanımda kalacak kimse yok eşim de çalışıyor çok moralim bozuldu

Benim agrimda şükür çok yoktu ama dediğim gibi meme dokum hassas olduğu için açıldı dikişim

Merhaba. İlk donem kesinlikle agir kaldirmamaniz gerekiyor. Yani oturur pozisyonda dahi alsaniz olmaz cunku yine kollara yuk biniyor. Hatta bir ay degil soyle soylemisti dr um bana. Her ay bir kilo kaldirabilirsin. 1 ay sonunda 1 kg kaldirabilirsin 2 ay donunda 2 kg gb.. ta ki 6 aya kadar sonra serbest. Agir kaldirmak hem protezlerin kaymasina hem de dikislerin zorlanip acilmasina sebep olabilir. Cok heveslenmissiniz, isi kafada bitirince vazgecmek cok zor oluyor evet ama eger gun icinde yardimciniz yoksa biraz erteleyin derim. Bi sikinti olsa tekrar revizyon falan bebekle cekilir dert degil. Ama bir sure atiyorum anneniz yaninizda olur kucak istediginde size bebeginizi o verir onda hc bir sikinti yok. İlk iki hafta sonra zaten kaldirmadiginiz surece bebeginizle bir sorun yasmzsiniz yine ihtiyaclarini giderir hale gelirsiniz.

Ah annem olsaydı hiç bu kadar düşünür müydüm.. Bir çok video izledim yaptıranların yorumlarını okudum 2 hafta sonra iyileşen de var 2 ay ağrı sızı çeken de. O kadar ortada ve kararsız kaldım ki yine de doktorla bir görüşme sağlayacağım ona durumumu anlatıcam gerekirse bir iki yıl daha ertelerim yapacak bir şeyim malesef yok

Haa ben küçültme oldum cnm büyütme daha kolay diyolar küçük bı kesi var bizim T şeklinde koltuk altına kadar kesik dikiş vardi
Oo küçültme gerçekten daha zor bu konuları aylardır araştırdığım için onu da biliyorum. Her ne kadar büyütme kolay da deseler 1 ay bebeği kucağa almama konusu beni ertelemeye mecbur bırakacak gibi görünüyor

en azından bir aylık bakıcı ayarlayın çocuk için, gündüz o ilgilenir akşam eşiniz. yardım edebilecek bir yakınınız yoksa çok zor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…