slm arkadaşlar komşumuzun yıllardır uğraşmalarına rağmen bebekleri olmuyor görmediği tedavi kalmadı allahtan umut kesilmez ama umutlarda azalmaya başlaadı çünkü yaşıda baya ilerledi benim teysemdede aynı sorun var ve bu onları çok yıpratıyo buna şahit oluyorum bu gün bence komşumuza çok büyük bi fırsat doğdu köyden haber gelmiş bi kadın çocuğunu doğurur doğurmaz komşumuza vercekmiş komşum buna çok sevinmiş haberi alınca sanki çocuğumu doğurdumda elime aldım gibi hissettim dedi bana ama kocası istemiyo kocasının eski karısından bi oğlu var 17 18 yaşlarında çocuk hasretinden ölen benim komşum ama eşinin çocuğu olduğundan mıdır nedir karısını düşünmüyo pek bence aslında çok efendi çok ii bi bey ama bu konularda bence eşine çok yardımcı olmuyo benim çocuğum var zaten onu alırsam elalem ne der demiş komşumun canı çok sıkkındı ben çağresiz insanlara çok üzülürüm ama elllerine böyle bi fırsat geçmişken komşumun içi yana yana bişey yapamaması çok üzdü beni sizce bu şekilede çocuk sahip olmak ii mir eğer onaylıyosanız böyle bişeyi kocasını nasıl ikna edebilir fikirlerinizi ileticem şimdiden çok teşekürler bu arada benim çocuğum olmasa ben alırdım çünkü kimse yalnızlığı hakketmiyor ve bence bi çocuğa bakmak büyütmek onun sorumluluğunu almak hayata tutunmanın hayatla kavga etmenin bi sebebi oluyo çoğu kez çünkü ben milyarlar versen yaşlı bi kadının dizleri ağrıdığı için evden çıkmayacağını biliyorum ama o kadın evlatlık aldığı kızının çocuğu, torunu yani okula giderken suluğunu unuttu diye okadar ağrısına rağmen suluğu alıp okula gitti bu benim gördüklerim ve fikrim herkes farklı şeyler yaşıyo tabi görüşlerinizi merak ediyorum hepinizi kocaman öpüyorum