bebeği küçükken ağır sarılık geçiren varmı?

cagancuk

küçük aşkımla çok mutlym
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
1.342
2
40
kızlar benim oğlum küçükken sarılık oldu kanı falan değişti.şimdi herşeye alerjisi var bronşiolit oluyo hemen alerjiden tıkanıveriyo.acaba bununla bi ilgisi varmı diye aklıma takıldı.varmı böyle bişeyle karşılaşan?

canım benim kızımda sarılık geçirdi 3 gün hastanede kaldı kanı degişmedi ama valla bizimkide hemen hastalınıyo tıkanıveriyo aynen bilmiyorum alakası varmıdır ama bizde öyleyiz son çare buhar makinesi bile aldım ben sürekli antiniyotik kullanmamak için

kızlar gecmıs olsun
cagancım kan degısımı olacak kadar degıl ama bızde sarılık olduk dr yatıracaktı ama dırekten donderdık Allaha sukur.kan sekerı de cok dusuktu emmıyordu sureklı uyuyordu o yuzden sarılık degerı 1 gun ıcınde 5-6 deger bırden atrmıstı.5ya da 6.gundu sanırım 17 ye kadar cıkmıstı hatta.ama sonra dususe gectı.dr bana baya bır uzuldu o da zorladı yatırmamak ıcın hatta ılac da verdı. ve ıyı beslenırse yatırmam dedı.ılk zaman ben saat bası sutumu sagıp bebegıme kasıkla ıcırdım cunku sureklı uyur durumdaydı.o gunlerımı hıc unutamam kızlar bebegımın ıyı beslenmesı ıcın gecelerı dahıl saat bası sutumu sagıp kasıkla ıcırdım.ve bır gunde 70 gr aldıgını bılırım.neyse Allaha sukur gerek kalmadı yatmasına. ama bu arada hergun gunde ıkı kez olcum yapıldı 7 gun boyunca. sonra teke dustu artık 9.gunden sonra da yapılmadı zaten.
su anda cok sukur grıp dısında sızın soyledıgınız gıbı bısı olmadı. ınsallah da olmaz. ama bu durumun sarılıkla ılgısı oldugunu dusunmuyorum acıkcası. bebekler cok hassas ve bagısıklık sıstemlerı tam gelısmedıgı ıcın havadan bıle nem kapıyolar.

Son düzenleme:
eğer bronşit varsa oluşuysa malesef hemen en ufak bir nezleyi bile anında bronşite çevirebiliyor önlem alınmadığı taktirde.
çok geçmiş olsun.
ben ufak tüm bebeklereçok üzülüyorum.bizler hasta olalım da onlaar bişe olmasın..

canım cok cok gecmıs olsunnn
eylulde sarılık oldu bı gece yattık ama kanı degısmedı cunkı eylul beslenemedıgı ıvcınnn sarılık olmustuu
gercı sarubocegın dedıgı gıbı cok dıkkat etmek lazımm eylulde ufak bı grıpten bronsıt olmustuu buhar vermısrtıkkk

sağolun kızlar.bizim sarılığımız 2 saat içinde 24 den 27 ye yükselince kanı değişti.küvezde falan yattı ama düşmedi.hatta kanı değişince bile düşmedide serum gibi damardan ilaç verildi.hastaneden çıktıktan sonrada hap kullandık.çok zor günlerdi ama geçti çok şükür.şimdi tıkanıveriyo ama bunada şükür diyoruz.ölcek diye çok korkmuştuk

benim kızım 29günlük şuan eylü annesiyim 9gün agır sarılıgı vardı çok agladım hastaeden küvözden 14le çıkardılar eve geldik bigünde 17e fırladı enson 13lerdeydi sanırım bitiyo çünkü gözbebekleri beyaz yerie geld isarılgıı gitti şükür 29.günde

benim oğlumda sarılık geçirdi 1 gece hastanede yattık.2kezde bronşiolit olduk şimdi yine tıkanık zor nefes alıyo yarın doktora götürücem ama sarılıkla bi alakası olduğunu zannetmiyorum zamanında çok araştırdım sarılığıda bronşiolitide

Bizim sarılığımız da çok ağır geçmişti. 5 günlükken ve 30 günlükken 2 defa hastanede yattı Bengiş... Hatta öyle bir hal almıştı ki doktorlar bile böyle inatçı bir sarılık vakası görmediklerini söylemişlerdi. Tam 2,5 aylık olduğunda kurtulduk sarılıktan. Ama bu kadar ağır atlatmamıza rağmen Allah'a şükür tıkanma vb bir problem yaşamıyoruz. Benim bildiğim bebek sarlığının tek riski yüksek bilrubinin beyne zarar vermesi. O zaman çok araştırmıştım da, tıkanma vb bir etki yapacağını duymamıştım..

biz de sarılıktan yattık ama idrar yolu iltihabı dışında bi hastalığımız olmadı.üşütüp burnumuzun durmadığı oluyo ama o kadar.yani alakası yoktur heralde.ama yatarken hastane çok soğuktu bi çıplak bedenini bi beze sarıp getiriyolardı.ogünlerde sarılıktan kurtulcaz bronşit olcaz diye söylendiğimi hatırlıyorum.seninde böyle ortamın olduysa oralardan kalma olabilir

biz de sarılıktan yattık ama idrar yolu iltihabı dışında bi hastalığımız olmadı.üşütüp burnumuzun durmadığı oluyo ama o kadar.yani alakası yoktur heralde.ama yatarken hastane çok soğuktu bi çıplak bedenini bi beze sarıp getiriyolardı.ogünlerde sarılıktan kurtulcaz bronşit olcaz diye söylendiğimi hatırlıyorum.seninde böyle ortamın olduysa oralardan kalma olabilir

yok canım bizim çok yüksek olduğu için küvezden çıkmadı hiç sağıp biberonla verdik hep.

X