Bebegi kesede gorup sonrasında goremeyen var mı

erik27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
10
6
24
Kızlar benim son adet tarihim 17 eylülde oldu geçen gece agrilarimdan dolayı acile gittim vajinal ultrasyon yapıldı 6 haftalık olduğu soylenildi sabah lekelenmem oldu tekrar acile gittim vajinal ultrasuon yapıldı kese var bebegi göremiyorum denildi böyle bisey nasi oluyor anlamadım böyle bir şey yasayan var mı hiç iyi değilim yardıma ihtiyacım var

Evet bebek 6 haftalik dedi ultrasyon görüntüsü verdi diğer gün kese var bebek yok dediler ama yoğun bi kanamam olmadi sadece lekelenme şeklinde bebek düşse görürdüm diye düşünüyorum acaba bakan kişi iyi bakmadımi böyle bisey yasayan varmi öğrenmek istiyorum

1000021133.jpg

Evet bebek 6 haftalik dedi ultrasyon görüntüsü verdi diğer gün kese var bebek yok dediler ama yoğun bi kanamam olmadi sadece lekelenme şeklinde bebek düşse görürdüm diye düşünüyorum acaba bakan kişi iyi bakmadımi böyle bisey yasayan varmi öğrenmek istiyorum
Zaten kese varsa bozulma yoksa bebek nasıl düşecek ? Önce kese bozulur kese ile yok olur zaten

Korkuyorum bebeğime bir şey mi oldu yoksa bakan kişi belki acemidir görmemiştir diye
Evham yapmayın geçen hafta 5+3 te gittik . Benimki tedavi ile oldu 2 kese gördü . Birinde bebek çok netti . Diğerinde de görüldü . Ama cihazı tutuşundan doktorun bi kayboldu bi geldi . Vajinal baktı . Acemidir görememiştir .

Bana da bı hafta arayla bı doktor 6+0da bebek oluşumu var bence dedi, diğer hafta acilde yok gibi dedi 6+4 de, sonra 6+6da gittim lekelenmeyle hem kalp atışını duydum hem bebegimi gördüm, bakan kişiye cihaza herşeye göre değişiyor, bı sıkıntı da yok şükür, senin bebeğinde görünüyor bence ultrason fotoğrafında, onu da bulundursaydin yanında gosterseydin keşke nasıl yok diye, inşallah bikac güne net görürsün duyarsın merak etme, düşse zaten kese bozulup düşecek bebekle, düşme durumu değil o, stres yokk 👍🏻❣️

Bana da bı hafta arayla bı doktor 6+0da bebek oluşumu var bence dedi, diğer hafta acilde yok gibi dedi 6+4 de, sonra 6+6da gittim lekelenmeyle hem kalp atışını duydum hem bebegimi gördüm, bakan kişiye cihaza herşeye göre değişiyor, bı sıkıntı da yok şükür, senin bebeğinde görünüyor bence ultrason fotoğrafında, onu da bulundursaydin yanında gosterseydin keşke nasıl yok diye, inşallah bikac güne net görürsün duyarsın merak etme, düşse zaten kese bozulup düşecek bebekle, düşme durumu değil o, stres yokk 👍🏻❣️
Cok teşekkür ederim böyle bana da umut oldun istemsizce korkuyorum bebeğime bir şey mi oldu diye ultrasyon fotoğrafını da gösterdim bilmiyorum ben göremedim dedi inşallah bende görürüm bebeğimi ,duyarım kalp atışlarını ♥️

Cok teşekkür ederim böyle bana da umut oldun istemsizce korkuyorum bebeğime bir şey mi oldu diye ultrasyon fotoğrafını da gösterdim bilmiyorum ben göremedim dedi inşallah bende görürüm bebeğimi ,duyarım kalp atışlarını ♥️
İnşallah sağlıcakla görüp duyarsın, an meselesi iki önce görmesen iki gün sonra görüp duyuyorsun, stres yapma iyi inşallah görürsün dua edyorum senin icin❣️

X