benim kizim da dogdugundan beri sadece kendi yataginda yatar,ama 2 ayliktan beri de arabasiyla duzenli disari cikartip gezdirdigimden disardayken de arabasinda uyumaya alisti.Hatta evde bile gunduz uykusuna dalmak icin illa arabasina bindirip evin icinde bir iki tur atmamiz lazim.Ne sallanmak ne pispislanmak ne de baska bir sey onu uyutuyor,illa arabasinda uyuyacak,ondan sonra yatagina aliyorum.Ben de gittigimiz her yere arabasiyla gidiyorum,tekerlerini guzelce temizleyip iceri aliyoruz arabasini ve uyuyacagi zaman da yatiriyoruz.Evdeyken dene bakalim,bu sekilde uyuyabiliyorsa arabasini gotur memlekete,rahat edersin.
benim kız da arabasını çok seviyo ama daha hiç dışarı çıkmadık evin içinde turluyoruz. Bu dışarı çıkıp eve girince tekerlek temizleme zahmetli olur ama:)
benim kızım 1 yaşında ve kendi yatağında yatmaya alıştı.birde sürekli dönerek yatak içinde gezinerek uyuyor ve bu yüzden bende bir yere gidemiyorum.geceleri kendi yatağı dışında uyumakta zorlanıyor ne yapıcam bilemiyorum.bu konuyu okuyunca yalnız olmadığımı gördüm.ama nasıl halledicemiz konusunda bir fikrim yok
ayni benim kizim!:) donerek dans ederek kafasini oraya buraya carparak deli divane uyuyor. baska yataklarda da uyuyor zorla da olsa - ama mutlaka cevresinin sarili olmasi lazim. normal bir yatakta etrafini yastiklarla doseyip uyutabilecegimi dusunemiyorum bile. dusup kendini yaralamazsa, iner ve terk ederek uyku mahalini:)
park yatak aldık zaten ama ben gündüz günübirlik arkadaşıma vs. giderken uyutmakta problem yaşıyorum. ordada park yatak olsada yadırgıyor yerini yatmıyor. sallanmayada alışmadı sallasamda uyumuyor. zaten çok zor uykuya dalan bi bebek..
Benim oğlum da öyle günü birlik yerlerde uyumazdı ve zor uykuya dalan bir bebekti. Sallamaya çok karşı olmama rağmen bir gün dayanamayıp sallamaya kalktım, bizimki uyumak şöyle dursun, bunu son derece komik bulup kıkır kıkır gülmüştü. Ondan sonra kendi haline bıraktım, bir yere gidince uyumadı, akşam erken yatırdım. Gerçi benim öyle fazla bir gezmem olmazdı, hafta içi çalıştığım için. Bir süre sonra da (1,5 yaşında falan) öğlen uykusunu tamamen bıraktık çünkü iyice isyan eder oldu. Akşam 9 gibi yatıp sabah 10-11 e kadr uyumaya başladı. Biz karı koca geç yatıp, geç kalkmayı seven tipler olduğumuz için çocuk da bize benzedi diye düşünmüş, fazla dert etmemiştik bu durumu. Belki sizin çocuğunuz da buna benzer bir seyir izleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?