Merhaba Kestane, Maşallah oğluşunun yaşı uzun olsun işallah, siz bizden bi 3 ay daha küçükmüşsünüz, ama onun dışında pek çok şey aynı neredeyse, bu durumda seninle biz daha çok yazışacak gibiyiz zaten.Merak ediyorum acaba hangimiz daha önce doğum yapacağız
Ama sanırım sen daha önce yapacaksın, çünkü sezeryan 2 hafta kadar erken oluyor normalden sanırım. Doktorun eski dikişlerin için ne diyor, benim bi arkadaşım 2 sene arayla yapmıştı da 3 hafta erken alalım eski dikişler zarar görmesin diye demişti doktoru. Ben ikisinde de normal doğumla yaptım, işallah bir aksilik olmazsa bunu da öyle yapabilmek istiyorum, hayırlısı işallah. Benim doğum tarihi aslında 21 Mart ama doktorum iki doğumun arası az olunca 14 ü civarı gelir diyor, sağlıkla olsun da hayırlısı artık.
Hep ayağımda sallayarak uyutamadığımdan şikayet ediyordum, tam oğluşum alıştı ayakta sallanmaya ama bu sefer benim gücüm kalmadı sallamayla uğraşmaya. Acayip de tekmeliyor ayağımda tutmaya çalışırken. Bir de yeni doğum yaptğım için midir nedir karnım bayağıca aşağıda, o da zor oluyo sallarken. Artık yanıma yatırıyorum ama 1 saatten aşağı da sürmüyor uyuma seramonisi.
Bir de kucağımdan hiç inmiyor, 2 aydan fazla bi zamandır yürüyor ama beni görünce illa kucak geliyor aklına. Bazen 3. numara içerdeyken mi yoksa çıkınca mı daha rahat olacağım diye düşünüyorum. Ne diyelim Allah hepimize sağlık afiyet versin idare edicez.