- 18 Ekim 2021
- 8
- 1
- 16
- 31
- Konu Sahibi Damlaasasasaa
-
22 haftalik hamileyim bize de fallot tetrolojisi tanisi konuldu. Gebeligi sonlandiralim diyen doktor da var, sans verelim diyen de ne yapacagimi bilmiyorum. Ameliyati nerde yaptirdiniz sizden bilgi alabilir miyim.Merhabalar benim oğlum Fallot tetrolojisi şuan 13 aylık tam düzeltme ameliyatını oldu cok şükür durumu şuan cok iyi . Elimden geldiği kadar yardımcı olurum size .
Biz ameliyata alınacağız bekliyoruz Ege üniversitesinde olacak ameliyat22 haftalik hamileyim bize de fallot tetrolojisi tanisi konuldu. Gebeligi sonlandiralim diyen doktor da var, sans verelim diyen de ne yapacagimi bilmiyorum. Ameliyati nerde yaptirdiniz sizden bilgi alabilir miyim.
Merhaba oğlunuz nasıl bizde 70 günlüğüz henüz morarmamız vs olmadı 1 yaşında ameliyat dediler siz hiç morarma yaşadınız mıMerhabalar benim oğlum Fallot tetrolojisi şuan 13 aylık tam düzeltme ameliyatını oldu cok şükür durumu şuan cok iyi . Elimden geldiği kadar yardımcı olurum size .
Merhaba oğlum şuan 2 yaş 5 aylık çok şükür kalbi ile ilgili şuan büyük bi problemimiz kalmadı ilerde belki kapak operasyonu olabilir dendi 15 yaşlarında .. Evet morarmamız hep oldu hatta 3 aylıkken hipoksik spell yaşadı satürasyonu düzelmediği için ilk ameliyatını oldu shunt taktılar akciğerine giden ek damar taktılar yani . 11 aylıkken tam düzeltme oldu . Şuan çok iyi şükürler olsun sorularınızı yanıtlarım bildiğim kadarı ile herşeyi sorabilirsinizMerhaba oğlunuz nasıl bizde 70 günlüğüz henüz morarmamız vs olmadı 1 yaşında ameliyat dediler siz hiç morarma yaşadınız mı
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun zor bi süreç gerçekten aynı şeyi bizde yaşadık .ben fallotun aldırılmasını pek uygun bulmuyorum çünkü ameliyatı olan ve ameliyat sonrasında normal yaşam sürülebilen çocuklar . Biz tam düzeltmeyi izmir medicana internationalda olduk cerrahımız Mehmet Fatih ayık Allah razı olsun inanılmaz güzel bi ameliyat yaptı çok şükür şuan durumu çok iyi 2 yaş 5 aylık normal bi çocuk gibi . Sormak istediklerinizi sorun bildiğim kadarı ile cevaplarım inşallah22 haftalik hamileyim bize de fallot tetrolojisi tanisi konuldu. Gebeligi sonlandiralim diyen doktor da var, sans verelim diyen de ne yapacagimi bilmiyorum. Ameliyati nerde yaptirdiniz sizden bilgi alabilir miyim.
merhaba bende ilk çoçuğum bu hastalıkla doğdu size sormak istedim şey şu 2 çi çoçukda da aynı şeyi yaşadinizmi çunku ben 2 çoçugum bu hastaliktan vefat etti neden böyle oluyor hiç bir bilgim yok çok üzgünümMerhaba oğlum şuan 2 yaş 5 aylık çok şükür kalbi ile ilgili şuan büyük bi problemimiz kalmadı ilerde belki kapak operasyonu olabilir dendi 15 yaşlarında .. Evet morarmamız hep oldu hatta 3 aylıkken hipoksik spell yaşadı satürasyonu düzelmediği için ilk ameliyatını oldu shunt taktılar akciğerine giden ek damar taktılar yani . 11 aylıkken tam düzeltme oldu . Şuan çok iyi şükürler olsun sorularınızı yanıtlarım bildiğim kadarı ile herşeyi sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?