- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
-
merhaba öncelikle uzun zamandır giriş yapmadığım için mesajları şimdi görüyorum. bizim nöbetlerimiz vyok denecek kadar azdı çok şükür geçen hafta ki kontrollerimizde beklediğimiz mr ve eeg ye gerek bile duymadı dr muz. biz tegretol kullanıyoruz. ilaçtan hiç memnun değilim aslında çok uyku yapıyor ve iştahını kapatıyorBizde 5 aylıkken basladı.. İnanın cok zor bir durum ama anneler guclu olmak zorunda ki cocuklarımızın buna cok ihtiyacı var.. Öncelikle sunu belirteyim ! Hastalık evet cok onemli ama asıl dogru doktoru bulmak cok daha onemli.. Ben cok gezdim dr hakkındada acı tecrubelerim oldu. Sormak istediginiz ne varsa buyrun elimden geldigince size yardım ederim. Ümitsiz olmayın dr karsı teslimiyetci olmayın sorun inceleyin takip edin tedaviyi ilacları arastırın. . Yan etkilerini gozlemleyin. Dr ne derse desin siz asla umidinizi kesmeyin pes etmeyin. Gayret,sabır,mucadele bizden taktir allahtan.....
hangi şehirdesiniz doktorunuza karar verebildiniz mi uzun zamandır girmediğim için şimdi görüyorumHangi hastane hangi doktor,bir tavsiyesi olan varmı arkadaşlar,çok sıkıntıdayız.
Bu ilacların cok yan etkisi var. İştahsızlık ta bunlardan biri malesef inanın cok yasadım. Dr sorun bir takviye vitamin onersin. Biz su anda bursada bir dr bulduk. Meltem uzun onunlada bu ketojonik diyete basladık yani bu direncli epilepsi hastalarına beslenme yontemiyle tedavi. Ve cok sukur faydasınıda goruyorum kızımda. ..hangi şehirdesiniz doktorunuza karar verebildiniz mi uzun zamandır girmediğim için şimdi görüyorum
Sizin direncli epilepsi mi? Allah sifa versin butun hastalara.. ketojenik diyeti duydum. Bizde simdi eeg temiz artik Allah a şükür nobette yok. Sadece ilaca devam ediyoruz ama iste istahsizlik cok problem.Bu ilacların cok yan etkisi var. İştahsızlık ta bunlardan biri malesef inanın cok yasadım. Dr sorun bir takviye vitamin onersin. Biz su anda bursada bir dr bulduk. Meltem uzun onunlada bu ketojonik diyete basladık yani bu direncli epilepsi hastalarına beslenme yontemiyle tedavi. Ve cok sukur faydasınıda goruyorum kızımda. ..
malesef evet . Sizin cocugunuz kac yasında ve kac kez gecirdi ?Sizin direncli epilepsi mi? Allah sifa versin butun hastalara.. ketojenik diyeti duydum. Bizde simdi eeg temiz artik Allah a şükür nobette yok. Sadece ilaca devam ediyoruz ama iste istahsizlik cok problem.
25 aylık 1 yasinda teşhis kondu ve bu zaman a bu kadar 5 kez geçirdi. Allah sifa versin. Siz hangi ilaci kullanıyorsunuz hangi sehirdesinizmalesef evet . Sizin cocugunuz kac yasında ve kac kez gecirdi ?
bursa dayız siz ? İnş birdaha yasamazsınız. Soguk havalemi ateslimi? Gecirdi . Allah hic kimseyi evlatla imtehan etmesin cok zor cok acı.biz convileks ve topamaxs kullanıyoruz. Bizde iştahsızlıgı cok yasadık sizi emin olun cok iyi anlıyorum biz simdi nutrigen balık yagı vitamini kullanıyoruz dr muz onerdi hem beyin gelişimi için iştahınıda actı . Sizde kullana bilirsiniz ...25 aylık 1 yasinda teşhis kondu ve bu zaman a bu kadar 5 kez geçirdi. Allah sifa versin. Siz hangi ilaci kullanıyorsunuz hangi sehirdesiniz
Istanbuldayiz biz. Başta cok sıkıntı yaşadık ilaçla ama şimdi dr dan memnunuz. Kac yasinda sizin çocuğunuz? Atessizdi hep. Allah bi daha yasatmasin gercekten oyle zor kibursa dayız siz ? İnş birdaha yasamazsınız. Soguk havalemi ateslimi? Gecirdi . Allah hic kimseyi evlatla imtehan etmesin cok zor cok acı.biz convileks ve topamaxs kullanıyoruz. Bizde iştahsızlıgı cok yasadık sizi emin olun cok iyi anlıyorum biz simdi nutrigen balık yagı vitamini kullanıyoruz dr muz onerdi hem beyin gelişimi için iştahınıda actı . Sizde kullana bilirsiniz ...
Kızım 9 girecek. Biz hala zorlanıyoruz ilac içirirken 5 aylıkken basladı bizimde o zamandan bu zamana devam ediyoruzIstanbuldayiz biz. Başta cok sıkıntı yaşadık ilaçla ama şimdi dr dan memnunuz. Kac yasinda sizin çocuğunuz? Atessizdi hep. Allah bi daha yasatmasin gercekten oyle zor kiilac icirmek bizde cok sıkıntı yeni alıştı cok fazla uzerine gidemiyorum vitamin veriyorum sadece
9 yasinda mi kızınız 9 aylık mi . Cok sukur gelişim de hic bir problem yok. Malesef her ilacın yan etkileri varKızım 9 girecek. Biz hala zorlanıyoruz ilac içirirken 5 aylıkken basladı bizimde o zamandan bu zamana devam ediyoruzpeki gelişimi nasıl ? Algısı ? Yasıtlarıyla nasıl? Yadı henuz kucuk en ufak bir gerilik hissedersenniz hemen rapor cıkartıp rehabilitasyona baslayın . Ne kadar erken okadar yol alır ..
9 yasına girecek .cok zor yılllar gecirdik gecmeyecek sandıgımız gunler. İnş. Sizin yavrunuz dahil tum yavrularımıza rabbim sifa versin . Korkuyla yasıyor insan surekli bişi mi olcak tedirginligiyle .gececek diyorum kalbimle. Dua edin9 yasinda mi kızınız 9 aylık mi . Cok sukur gelişim de hic bir problem yok. Malesef her ilacın yan etkileri varbizim ki kötünün iyisi diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?