• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegi emeklemeden yürüyen varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
9 .5 ayılk kızım yüz üstü yatmaktan hep nefret etti emeklemek gibi bi faliyeti olmadı şimdi biz yürütünce yürüyo çok hevesli emeklemeyen varmı aranızda yürüteçde önermedi doktorumuz almadım ama bizimki yüricek heralde

canım bende ankaradayım bu arada. benimkiler normal emekleyerek yürüdü ama. sana tavsiye bazen dr. bir dediği diğerininkini tutmuyor. valla okadarda güzel kolay yürüyorlarki yürüteçte.eğer bebişin fazla kilolu değilse koy derim ama kiloluysa gözümle göedüm bacak eğriliği yapıyor inan. 8 ve 2.5 yaşlarında çocuklarım var ikisinide yürütece bindirdim karar sanin. bu arada neresindesin ankaranın

merhaba aydınlık evler deyim bende iki çoçuk büyüttüm koymuştun yürütece ama şimdi eşim endişe etti doktor önermiyince yürümeye hevesli çokta

9 .5 ayılk kızım yüz üstü yatmaktan hep nefret etti emeklemek gibi bi faliyeti olmadı şimdi biz yürütünce yürüyo çok hevesli emeklemeyen varmı aranızda yürüteçde önermedi doktorumuz almadım ama bizimki yüricek heralde

Canım bebeklerde emekleme beyinde farklı sinir yollarının temas etmesini sağlıyor. Emeklemeden yürüyen bebeklere daha sonra da olsa mutlaka emeklemenin öğretilmesi isteniyor. Bebeğini yüzüstüyken koltuk altına bir havluyu rulo yapıp önüne de oyuncak koyarsan emeklemeye teşvik etmiş olursun. Benim bebeğim 3 ay erken doğdu şu an düzeltilmiş 8 ay 10 günlük biz fizik tedaviye gidiyoruz emeklemeye teşvik etmek için. Bebeklere uygulanan bobath egzersizleri yaptırıyoruz güniçinde de fizyoterapistimiz de öncelikle yürütmektense emeklemesini sağlamaya çalışıyor.

Back