E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kizlar bebegi dogum pozisyonu alan yani asayi donen varmi? Varsa bebegin hareketleri nasil yani donunce degistimi yada dondugunu hissettinizmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora gittigimde doktor hemşireye not aldırırken baş aşağıda dedi bende dönmüşmü diye sordum normalde 6. ayda dönüyor diye biliyorum ben hatta isterseniz nevra topalismailoğlu diye google aratın siteye girin orada 6 ayda dönüyor diye şekille gösteriyordu. Bende tam olarak döndüğünü hissetmedim ama şimdi anladım nasıl anlatayım içimden böyle birşeyler boşaldı gibi oldu. Ve artık yerden birşey alırken falan karnım acımaya başladı kızıma zarar veririm diye korkuyordum. Tabi birde tam kasıgımda resmen hissediyorum koltukta otururken ayaklarımı uzattmadığımda rahat edemiyorum pıt pıt kıpırdıyor kasıgımda meger elleriymiş şimdi anladım. Özellikle sağ kasığımda sürekli ve hareketleri dahada netleşti. Böyle karnımda köstebek gibi inip çıkmalar oluyor. Ben bunuda kilo aldığına yoruyordum. Meğer küçük meleğimin pozisyonu değişmiş annesi yer onu. Bugün suratını gördüm masum yavrum ne kadarda güzeldi.
peki eskiye göre daha fazla çişin geliyor mu canım
benim dr a gitmeme daha 2 hafta var ama sanki döndü gibi geliyo bana da
çünkü wc den çıkamaz oldum
idrar keseme baskı yapıyo bikaç gündür.
Kızlar birde benim doktorum bebekler 32-33 haftaya kadar dönebilirlermiş ama ondan sonra değişmezmiş pozisyonları şuan küçük olduklarından dönmeleri için yer varmış dediğim haftalardan sonra değişmezmiş.
Ya ama çok güzel bir duygu önceden müzik dinletirken çok fazla cevap vermezdi. Kızıma internetten klasik müzik indirdim.Günde 30-45 dak. ben sıkılana kadar dinletiyorum. Eskiden tık yoktu ya artık alıştı.Şimdi başka müziğe geçtiğinde yada biraz vurgulu olduğunda müzik hemen kıpır kıpır oluyor tekmeliyor artık neresiyle yapıyorsa pek anlamıyorum.
AYN CIM YUNUS SESLERINI NERDEN BULDUN BEN YOU TUBE DA BI KAC TANE BULDUM AMA COK KISA SURUYOR.galiba benim bebişimde dönmüş,sendeki tarifler bunu gösteriyo:))
ben oğluşuma sürekli klasik müzik dinletiyorum
iş yerinde gün boyu,hiç kapatmıyorum
gece de yatarken takıyorum sabaha kadar
bizde alıştık klasik müzikle uyumaya mütiş dinlendiriyo
umarım doğunca da devam ederiz ve sakin bir bebek lur oğluşum
bir de ben bebeğime türküler,ninni cd si aldım,aralarında yunus sesleri var onu da dinletiyorum.
günde 20-25 dk. da sadece yunus seslerini dinletiyorum,yunus seslerine mütiş tepki veriyor,çok hareket ediyo,yoruldu die,fazla dinletmiyorum yunus seslerini.
AYN CIM YUNUS SESLERINI NERDEN BULDUN BEN YOU TUBE DA BI KAC TANE BULDUM AMA COK KISA SURUYOR.