Bebegi Donen Dogum Pozisyonunu Alan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar bebegi dogum pozisyonu alan yani asayi donen varmi? Varsa bebegin hareketleri nasil yani donunce degistimi yada dondugunu hissettinizmi?

ben donusunu hıssetmıyorum o nasıl oluyor
arada tekmelerı epey sarsıyor ama

yakamozun bebisi donmuste ondan aklima geldi.Birde dun acayip birsey oldu.Normalde kizim hep sag tarafimda hic sola gecmedi yada baska sekile girmedi.Ama dun aniden egildim ve kramp girdi karnima sonra yarim saat sanci cektim.Yuruyemedim ve ondan sonra kizim sola gecti ve cok hafif tekmeler atmaya basladi.Sonra bugunde gobegimin hizasinda ne sag ne solda ortada dik duruyordu.Sonra tekrar sagima gecti ve hareketlenmeye basladi ayni tekmeleri atmaya basladi.Dun ne oldu niye oyle oldu anlamadim yani.Bende acaba dondumu diye dusundum.Korktum aciksasi bugun oynamasaydi doktora gidicektim.Cok sukur ki oynamaya basladi.Bu arada donerken anne baloncuk sesi gibi bir ses duyar ve karninin karistigini hissedermis.Kisacasi bebegi donen anne hissedermis donen varsa nasil birsey oldugunu tarif edebilirmi?

anniş adayıo bak dondugunu ancak su sekılde hıssedersın ksıklaerında hareketlenme oluyomu genelde bebısler 30 cu haftadan sonra donerler eger kasıklarında durtme zorlanma bebegın hareketlerını kasıklarında hısedıyosan bebegı9n donmustur ayaklarıda kaburgalarının oraya cıkmıstır valla donunce anneyı cok rahatsız edıyo her bır tekmesı benı ıcımden parcalıyo sankı bıde cımcıklıyooo yıne de hos duygu anlatabılmsımdır ındsallah

2 gündür kasıklarımda hareketlerini hissediyorum oğlumun döndümü acaba daha önce hiç bu kadar hissetmemiştim.

buyuk ıhtımalle donmustur tabı daha dogum kanalına ınmemıstır fakat dogum poızızyonunu almıstır kasıklarında agrı hıssedıyosan hareketlenme asagıdaysa buyuk ıhtımalle donmustur canım doktorum soylemıstıgercektende ben hıssetıgım zamn doktorum evt dogum pozısyonunu almıs demıstı

Bugün doktora gittigimde doktor hemşireye not aldırırken baş aşağıda dedi bende dönmüşmü diye sordum normalde 6. ayda dönüyor diye biliyorum ben hatta isterseniz nevra topalismailoğlu diye google aratın siteye girin orada 6 ayda dönüyor diye şekille gösteriyordu. Bende tam olarak döndüğünü hissetmedim ama şimdi anladım nasıl anlatayım içimden böyle birşeyler boşaldı gibi oldu. Ve artık yerden birşey alırken falan karnım acımaya başladı kızıma zarar veririm diye korkuyordum. Tabi birde tam kasıgımda resmen hissediyorum koltukta otururken ayaklarımı uzattmadığımda rahat edemiyorum pıt pıt kıpırdıyor kasıgımda meger elleriymiş şimdi anladım. Özellikle sağ kasığımda sürekli ve hareketleri dahada netleşti. Böyle karnımda köstebek gibi inip çıkmalar oluyor. Ben bunuda kilo aldığına yoruyordum. Meğer küçük meleğimin pozisyonu değişmiş annesi yer onu. Bugün suratını gördüm masum yavrum ne kadarda güzeldi.

daha senı cokk rahatsız edıcekk gor bakkk valla her hareketınde ben havaya zıplıyorumm ne kadr canımmı yakıyo bıo bılsenızzz

EVET BİZİM BEBİŞTE ÇOOK HAREKETLİ Bİ DOGUM POZİSYONUNU ALIYOR SONRA BİR TEKME FALAN KIPIRDİYO YER DEĞİŞTİRİYOR ŞİMDİ DAHA BEBEK DOĞUM POZİSYONUNDA KALIP DOĞUMU BEKLEMEZ SÜREKLİ HAREKET EDER FAKAT SON AYLARIMIZA DOĞRU ARTIK DAHADA BÜYÜYECEK VE BAŞ AŞAGI DOĞUM POZİSYONUNU ALACAKTIR. :emir_bebek:

Bugün doktora gittigimde doktor hemşireye not aldırırken baş aşağıda dedi bende dönmüşmü diye sordum normalde 6. ayda dönüyor diye biliyorum ben hatta isterseniz nevra topalismailoğlu diye google aratın siteye girin orada 6 ayda dönüyor diye şekille gösteriyordu. Bende tam olarak döndüğünü hissetmedim ama şimdi anladım nasıl anlatayım içimden böyle birşeyler boşaldı gibi oldu. Ve artık yerden birşey alırken falan karnım acımaya başladı kızıma zarar veririm diye korkuyordum. Tabi birde tam kasıgımda resmen hissediyorum koltukta otururken ayaklarımı uzattmadığımda rahat edemiyorum pıt pıt kıpırdıyor kasıgımda meger elleriymiş şimdi anladım. Özellikle sağ kasığımda sürekli ve hareketleri dahada netleşti. Böyle karnımda köstebek gibi inip çıkmalar oluyor. Ben bunuda kilo aldığına yoruyordum. Meğer küçük meleğimin pozisyonu değişmiş annesi yer onu. Bugün suratını gördüm masum yavrum ne kadarda güzeldi.

peki eskiye göre daha fazla çişin geliyor mu canım
benim dr a gitmeme daha 2 hafta var ama sanki döndü gibi geliyo bana da
çünkü wc den çıkamaz oldum
idrar keseme baskı yapıyo bikaç gündür.

peki eskiye göre daha fazla çişin geliyor mu canım
benim dr a gitmeme daha 2 hafta var ama sanki döndü gibi geliyo bana da
çünkü wc den çıkamaz oldum
idrar keseme baskı yapıyo bikaç gündür.

Günaydın canım. Evet o kadar kötü oluyorum ki nasıl anlatayım özellikle geceleri yada sabahları Wc ye kalktığımda kasıklarımda yani iki kasığımın ortada kalan kısmında öyle bir sızı oluyorki sanki biryere çarparsında cildin morarırda dokunumazsın bazen sanki patlıcak gibi oluyor. Ani hareketleri eskiye nazaran dahada arttı gibi geliyor hafiften canım yanıyor bazen. Birde dediğim gibi göbeğimdeki hareketler daha bir belirgin oldu inişler çıkışlar çok dikkatimi çekiyor. Ama kasık bölgesinde ağrı ve idrarını tutamamayı doktora sordum doktor baskı yapıyordur normal dedi. Hemen hemen herkezde olan bir durummuş.

evt wc ye baskı acayıp sekılde yapar hataa tuvalaetın geldı sanırsın tuvaletı gıdersın hıc bısey yapmadan cıkarsınnn genelde boyle seyler yapar bızım yaramazcıklarrr akıllı durmuyolar ıcımızde :)

Kızlar birde benim doktorum bebekler 32-33 haftaya kadar dönebilirlermiş ama ondan sonra değişmezmiş pozisyonları şuan küçük olduklarından dönmeleri için yer varmış dediğim haftalardan sonra değişmezmiş.

Ya ama çok güzel bir duygu önceden müzik dinletirken çok fazla cevap vermezdi. Kızıma internetten klasik müzik indirdim.Günde 30-45 dak. ben sıkılana kadar dinletiyorum. Eskiden tık yoktu ya artık alıştı.Şimdi başka müziğe geçtiğinde yada biraz vurgulu olduğunda müzik hemen kıpır kıpır oluyor tekmeliyor artık neresiyle yapıyorsa pek anlamıyorum.

Ben Döndüğünde Hissediyorum Elimi Ayağimi Bilmiyorun Ama Göbeğimin üzerinde Ufak Bir çikindi Kasiğima Kadar Ilerleyip Kayboluyor Sonra Kasiğimda Haraketler Devam Ediyor Arada Kiçini Sivriltiyor Sanki Karnimdan Firlicak Gibi Oluyor Birde Kizimin Sesine çok Tepki Veriyor Kizim Konuşurkende çok Haraket Ediyor Oluşum Benim

Kızlar birde benim doktorum bebekler 32-33 haftaya kadar dönebilirlermiş ama ondan sonra değişmezmiş pozisyonları şuan küçük olduklarından dönmeleri için yer varmış dediğim haftalardan sonra değişmezmiş.

Ya ama çok güzel bir duygu önceden müzik dinletirken çok fazla cevap vermezdi. Kızıma internetten klasik müzik indirdim.Günde 30-45 dak. ben sıkılana kadar dinletiyorum. Eskiden tık yoktu ya artık alıştı.Şimdi başka müziğe geçtiğinde yada biraz vurgulu olduğunda müzik hemen kıpır kıpır oluyor tekmeliyor artık neresiyle yapıyorsa pek anlamıyorum.

galiba benim bebişimde dönmüş,sendeki tarifler bunu gösteriyo:))

ben oğluşuma sürekli klasik müzik dinletiyorum
iş yerinde gün boyu,hiç kapatmıyorum
gece de yatarken takıyorum sabaha kadar
bizde alıştık klasik müzikle uyumaya mütiş dinlendiriyo
umarım doğunca da devam ederiz ve sakin bir bebek lur oğluşum
bir de ben bebeğime türküler,ninni cd si aldım,aralarında yunus sesleri var onu da dinletiyorum.
günde 20-25 dk. da sadece yunus seslerini dinletiyorum,yunus seslerine mütiş tepki veriyor,çok hareket ediyo,yoruldu die,fazla dinletmiyorum yunus seslerini.

galiba benim bebişimde dönmüş,sendeki tarifler bunu gösteriyo:))

ben oğluşuma sürekli klasik müzik dinletiyorum
iş yerinde gün boyu,hiç kapatmıyorum
gece de yatarken takıyorum sabaha kadar
bizde alıştık klasik müzikle uyumaya mütiş dinlendiriyo
umarım doğunca da devam ederiz ve sakin bir bebek lur oğluşum
bir de ben bebeğime türküler,ninni cd si aldım,aralarında yunus sesleri var onu da dinletiyorum.
günde 20-25 dk. da sadece yunus seslerini dinletiyorum,yunus seslerine mütiş tepki veriyor,çok hareket ediyo,yoruldu die,fazla dinletmiyorum yunus seslerini.
AYN CIM YUNUS SESLERINI NERDEN BULDUN BEN YOU TUBE DA BI KAC TANE BULDUM AMA COK KISA SURUYOR.

AYN CIM YUNUS SESLERINI NERDEN BULDUN BEN YOU TUBE DA BI KAC TANE BULDUM AMA COK KISA SURUYOR.

canım benimkilerde kısa sürüyor,
ben onları kopyaladım yaklaşık 250 tane yaptım
5-10 tane sesim var,kopyalayarak çoğalttım yani
cd ye çektim

benim kızımın başı her kontrolümüzde sağ kasığımın ordaydı.doktor sorun yok dedi.şimdi tamamen döndümü bilmiyorum ama

Back
X