Bebeği doğum pozisyonuna döndürmek tecrübelerinizi bekliyorum anneler

minesin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
634
277
Hepinize merhabalarr
33. Haftaya kadar baş aşağı duran bebeğim ters döndü makat geliş pozisyona geçti 😓 normal doğum istiyorum haftası da ultrasona göre 2 hafta ileriden gidiyor. Hareketti, egzersizdi, yok karnın altına ışık tut, yok müzik aç sese döner dediler ne bulduysam denedim naptıysam dönmüyor 😂var mı farklı şekilde şunu dene diyen tecrübesi olan??

Benim de dönmedi 36+5 mecburen sezeryan oldum. 🤦🏻‍♀️ Sizin belki döner o haftalara kadar

36 biraz erken değil mi birkaç hafta daha bekleseydiniz keşke
36+5 te isteğe bağlı doğum olmaz , benim gebelik biraz zorlu süreçlerden geçti Tansiyon sıkıntım oldu o günde kanamam oldu ve yüksek tansiyonum vardı doğum başlamıştı açılmam da olmuştu ama tersten geldiği için acil sezeryana alındım… Herkes gün planlar ben normal doğuma gider gibi sezeryana gittim 😊

36+5 te isteğe bağlı doğum olmaz , benim gebelik biraz zorlu süreçlerden geçti Tansiyon sıkıntım oldu o günde kanamam oldu ve yüksek tansiyonum vardı doğum başlamıştı açılmam da olmuştu ama tersten geldiği için acil sezeryana alındım… Herkes gün planlar ben normal doğuma gider gibi sezeryana gittim 😊
Çok geçmiş olsun bebeğiniz sağlıklıdır inşallah 🙏🏻

X