How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebeği çok kaka yapan var mı ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

muhterem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
129
0
96
Mardin
Arkadaşlar Efe günde en az 5 en fazla 8 defa kaka yapıyor . Kakasının rengi, kıvamı, kokusu herşeyi normal. İshal gibi asla değil.
Halbuki hergün 1 muz ve elma yiyor, bazı sabahlar pirinç unu maması. Bunu yiyen bir bebek kabız olmaz mı sizce?
Durumu benim gibi olan var mı acaba çok merak ediyorum.
Günlük 6 öğün yiyor doktorlar gayet normal ne güzel işte diyor kabız olmuyor. Fakat sanki Efe bu yüzden kilo almıyormuş gibi. Bazen ben üstten yediriyorum o gözümün içine baka baka yapıyor :)
Bİr çözümü olan var mı acaba ????

Benim kızımda on aylık ama günde bir kez anca yapıyor kakasını onuda bazen yapmıyor iki güne çıkarıyor ama yemesi kilosu da normal bu gene iyi hali önceden üç gün yapmadığı oluyordu ama kabız değildi yani normal yapıyordu kakasını bende hergün elma muz ve pirinç unu maması veriyorum canım...

benim kızımda on aylık öyle altı öğün yemiyo.üç dört öğün bide beni emiyor.her gün üç defa kaka yapıyor.demekki altı öğün yese oda çok yapacak.bende bişey yemiyo nereden geliyo üç kez bu kaka diyodum,normal demekki. bu arada muz sanıldığı gibi kabız yapmazmış bi yerden duymuştum.

benim kızımda kakadan önce gaz sıkıntısı oluyo.ilk aylarında olmadı şimdi oluyor.sizde de böyle bi sorun var mı ne önerirsiniz.

Canım normal,endişe etme.Maşallahı var oğluşun.
Bu arada izninle konunu taşıyorum bitanem:a.s.:

benım bebegımın 15 10 arası yaptıgını bılıyorum doktor normal dıyor kılo alması normalse problem yoktur dıyo bu aralar 10 un altına ındı

Back