• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeği Biberona Alıştırmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sbl_sbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
4
0
36
Uşak
4.5 aylık kızım var. Kesinlikle biberon almıyor 1 ay sonra işe başlıycam biberona alıştırmam gerekir. bir kaç yol denedim ama yinede biberon aldıramadım. Önerilerinizi bekliyorumm. teşekkürlerrr :)

ben kizimi soyle alistirmistim: once emziriyordum, biraz emdikten sonra memeden ceker cekmez biberonu sokusturuyordum agzina. once biberon garip geldi almadi, sonra meme sanip icmeye devam etti. yalniz deligi en kucuk biberon memesiyle baslayin ve zaman icinde de deligi buyuk olanlara GECMEYIN. sonra bol bol gelen sute alisir, anne memesini emmez. hep en kucuk biberon memesiyle devam edin. (zaten dusunsenize, anne memesinin deligi zaman icinde buyuyor mu ki, biberonunkisi niye buyumek zorunda?) bir de bebek biberonu tutarken anne memesini tutar gibi (dudaklar disa donuk olarak) tutsun, buna dikkat edin. kolay gelsin.

denemediysen sunlari da deneyebilirsin:
1. sutu isitmadan (soguk) vermek
2. bebegin pozisyonunu degistirmek, disa donuk tutmak, yada gezdirerek emzirmek
3. farkli sekillerde meme basliklari denemek
su anda aklima bunlar geliyor. tekrar kolay gelsin.

Back