• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeği biberon almayan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NILZEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
26
0
86
38
İstanbul
15 aylık kızımın zayıf olduğunu daha öncelerdende yazmıştım her çeşit vitamin kullanıyorum ama hala iştahsız bide biberondan nefret ediyo yazarken bide ellerim titriyor artık psikolofim bozuldu bide çevreden yok benimki gecede 3 biberon süt içer falan diyolar ya ozaman daha çok moralim bozuluyo biberonda süt içmiyor bi kere çekiyo geri itiyo diliyle napabilirim nasıl sevdiririm biberonu lütfen fikirlerinizi bekliyorum

öncelikle kimsenin çocuğuyla kendininkini kıyaslama.benim oğlumda biberonu reddetti,15gün uğraştım biraz biraz alıştı gibi,ama yinede yarım biberonu bitirtinceye kadar kan ter içinde kalıyorum.belki biberonu değil içindeki sevmemiştir,başka şeyler deneyerek anlayabilirsin.benimkine suyu biberonla veriyordum alışması için,bir elimde oyuncak bi elimde biberon,inek memesi sağar gibi azıcık azıcık biberonun emziğini sıkıp ağzına su sıktım,susamış olduğu zamanlarda itiraz etmedi arada kendiside emiyordu.bazende televizyon karşısında veriyorum.izletmek istemiyorum ama birşeyler yiyip içmesi için mecbur kalıyorum.birde hiç emzik vermedim,biberona alışsın emmeyi öğrensin diye arada sırada emzik veriyorum emmeyi bilmiyor genelde çiğniyor ama yinede faydası oluyor

ah canım seni en iyi ben anlarım.
benim oğlum mart ayından beri biberonu bıraktı.beni hiç emmedi bu arada.o zaman daha 6 aylıktı,düşün halimi.ek gıdayıda reddetti.çok ama çok iştahsız bi bebek.mart ayından beri 200 gr almış.kilo almıyo artık.forumun en zayıf bebeği benimkidir sanırım.
benimde psikolojim bozuldu.
doktor sen strese girdikçe o hiç yemez diyo.demesi kolay tabi.kolay mı vurdumduymaz olmak bu konuda.14 saat aç kalıp hiç bişe yemediği zamanlar çoookkk...
ben bi çare bulamadım cnm,inşallah sen bulursun.ama biberonu reddediyosa bi daha alacağını sanmam.

böyle durumlarda, her kafadan bi ses çıkar ya hani, aaa seni ki yemiyo mu, benim ki şu kadar yerdi, senin ki biberon almıyo mu, benim ki 3 biberon içerdi diye.. ya senin çocuğunla benim ki bir mi.. resmen moral bozzmak için programlanmış gibiler... onları takma canım.. benim bebeğim de uyku arası çeker bırakır.. hep deniyorum ben.. bir gün inşallah diyorum..

demesi kolay biliyorum ama dert etmeyin arkadaşlar.bardağa alıştırmayı deneyin,suluk deneyin.biz sabırlı annelerden olucaz pes etmek yok.kimseyide tınlamayın her çocuk aynı olucak değil yaa.bu arada benim oğlum sadece gece uyurken biberon emiyor.onuda bazen uyanıp farkedince basıyor çığlığı.

benım 13 yasında olan oglum asla bıberon almadı 2 yasını gecene kadar sutu gzına surmedı 1 bardak sutu kasıkla oyunla yedırıyodum sonra sut canavarı oldu sutlerı saklıyodum kafasına dıkıp içiyodu 1 lıtreyı 3 yasında fılandı o zamanlar o zamana kadar peynırde yemıyodu ısrarcı olma bıberonuda almamıstı sulukla su bıle ıçıremıyodum ben

ah canım seni en iyi ben anlarım.
benim oğlum mart ayından beri biberonu bıraktı.beni hiç emmedi bu arada.o zaman daha 6 aylıktı,düşün halimi.ek gıdayıda reddetti.çok ama çok iştahsız bi bebek.mart ayından beri 200 gr almış.kilo almıyo artık.forumun en zayıf bebeği benimkidir sanırım.
benimde psikolojim bozuldu.
doktor sen strese girdikçe o hiç yemez diyo.demesi kolay tabi.kolay mı vurdumduymaz olmak bu konuda.14 saat aç kalıp hiç bişe yemediği zamanlar çoookkk...
ben bi çare bulamadım cnm,inşallah sen bulursun.ama biberonu reddediyosa bi daha alacağını sanmam.

canım iştahsız bebek eminim cok zordur benim bebegmde biberon kabul etmiyodu cok ugrastım sonunda alıstırma bardkları varya 3 delikli onun sisesine bebedorun baslıgını taktım ve içirmeyi basardım küçük oldugu için kavrattıktan sonra tutmaı daha kolay oluyo nasıl sevinmiştim ama noldu bu seferde beni emmeyi reddetti..demekki biberon almamasındada bi hayır varmıs dedim biberon olayı bıraktım sükür yine emiyor benii...
ama emiyen bebekler için biberon sart bide böyle deneyin mamasının içine hero bayb gece bisküvisi var ay seklinde ben ondanda katıyodum cok güzel içiyodu.. bütün annelere kolay gelsinn

benim oğlum da senin bebiş gibiydi almadığım marka biberon kalmamıştı durmadan beni emmek istiyordu günden güne benim sütüm azaldı 8.aya geldiğimizde sütüm geceleri doyurmuyordu aç olduğu halde mama yapıyordum kaç paket döktüm boşa gitti haddi hesabı yok en sonunda chicconun anne memesine uygun yumuşak başlı bioronunu buldum gece aç bıraktım en sonunda aldı önce az içti bıkmadan devam ettim sonunda içiyor içmek zorundaydı 2 ameliyat geçirdik kendisini toplaması gerekiyordu inat ettim işe yaradı sende yılmadan devam et

Back