Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbek deliğinin üstüne işte kocaman bebek oldu aşağıda duruyor tekme atarken rahime baskı yapıyor bu sefer de sanki hep böyle kalacakNasıl yani? Göbek üstüne çıkmadı ne demek yahu?
E ben de 6 aylığım benim de öyle? Dert mi arıyorsunuz anlamadım bir sorun olsa doktor söylerdiGöbek deliğinin üstüne işte kocaman bebek oldu aşağıda duruyor tekme atarken rahime baskı yapıyor bu sefer de sanki hep böyle kalacak![]()
Yok ben aramıyorum insanlar korkutuyor. aşağıda, karnın çıkmamış, erken doğum olur diye..E ben de 6 aylığım benim de öyle? Dert mi arıyorsunuz anlamadım bir sorun olsa doktor söylerdi
Takma kimseyi herkesin bir fikri var maşallah. Sorun olsa doktor derdi. Daha iyi işte midene baskı yapmıyor sevin :)Yok ben aramıyorum insanlar korkutuyor. aşağıda, karnın çıkmamış, erken doğum olur diye..
Hamilelik boyunca hep aynı mıydıBenim de asagidaydi ,yani ben anlamiyordum cevremde soyluyorlardi
Neyse erken dogum sayilmaz 38 haftada normal dogum yaptim.
Ama ayaklarimi her dinlenmemde yukari dikiyordum .
Stres yapmayin![]()
Cok hatirlamiyorum ama dr da ayaklarimi dikmemi ve cok yorucu isler yapmamami soylemisti.Hamilelik boyunca hep aynı mıydı
Hamile kaldığımdan beridir bebek.asagidaydi tek dezavantajı sancı ağrı oluyordu onun haricinde bi sıkıntı olmadı 38 haftada doğum yaptımArkadaşlar altı aylık olucam bebek göbeğin üstüne çıkmadı daha altta hep bu kötü bir şey mi doktora sorcam iki gün sonra ama içim içimi yiyor şimdiden sanki yukarı çıkmıcak gibi başından beri hep aynı birde erken doğum olur mu böyle olunca bilgisi olan?
Benım ilk bebegım aşagıdaydı 40 çı haftada doğurdum korkma aşagıda olmasının bi zararı yokArkadaşlar altı aylık olucam bebek göbeğin üstüne çıkmadı daha altta hep bu kötü bir şey mi doktora sorcam iki gün sonra ama içim içimi yiyor şimdiden sanki yukarı çıkmıcak gibi başından beri hep aynı birde erken doğum olur mu böyle olunca bilgisi olan?