• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEGI AĞLAYARAK SIK UYANAN ANNELER 🥺🥺

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
konuya nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.umarim derdimi anlatabilirim.tam 1 yaşında bi kız bi erkek ikizlerim var.son 1 ,1-5aydir akşam uykusuna geçildikten sonra belirli bi saate kadar yarim saatte bir bazen 10 dkka da bir hep ağlayarak,kendilerini kasarak,geriye ittirerek ağlıyor lar sakinleşmeleri zor oluyor. Biri ağladığı da mesela oğlum ağladığında kızım asla duymadı Smdi o daha çok ağlıyor bağırıyor. Ne yapacagimi şaşırdım artk.😭😭böyle bi durumyasayan anneler bana neler söylemek isterdiniz?nasıl bi süreçten geçiyorum.uyku ne zmn düzene girer 🥺akşam olsun istemiyorum artık.gunduz hiç sorun yok uyku konusunda. Smdiden hepimize teşekkür ederim

Hiç bir annemiz bu durumu yaşamamış mi arkadaşlar :KK42:
benim bebeğimde aynı şekilde uyanıyordu sanki birisi onu döveek uyandırmış gibi. sesi duyduğum anda koşarak yanına gidiyorum naif ve sakin bir ses tonuyla anneciğim buradayım ben hep yanındayım ne oldu ki diye soruyorum güleç bir tavırla. 1 ya da 2 ay sonu gibi düzelme oldu. sizin dezavantajınız ikilzer olması. çünkü biri ağladığından ses bulaşması sebepli diğeri de ağlayabilir. birbirlerinden uzakta yatırmanızı tavsiye ederim.

Back