Bebek Beslenmesi Bebeği 9 ay civarında olan çalışan ve hala emziren anneler!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

architect_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
230
12
46
İzmir
MErhaba, bebegim 1 hafta sonra 8 ayını bitirecek. Simdiye kadar emzirmeyi başardım Allah'a çok şükür, ama artık tabi eskisi kadar süt üretimi olmuyor bende. Normaldir diye düsünüyorum ama emsallerimden de fikir almak isterim. İş yerinde ne kadar süt biriktirebiliyorsunuz bir sonraki gün bebeginize vermek üzere? Ben saat 11:00 gibi ve 16:00 gibi 2 kere sağım yapıyorum ve toplamda 150 ml gibi birikiyor. Sizden de görüş alabilirsem sevinirim.

Merhaba canım benimde 1hafta sonra bebeğim 9 aylık olacak ve bende çalışan bir anneyim. Ama siz daha şanslısınız ben sadece gece emzirebiliyorum. Yok denecek kadar ama yinede kesmedim damlası bile yeter diyorum.Emziremediğim için vicdanım sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…