bebeği 6 haftlaık olupta sadece kesesi gözüken varmı?

yarın kurtaj oluyorum.. kese var içi hala boş...:a015:

ayy canim cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun insallah bugunler cabuk gecer.senin icin hayirlisi buyd demekki.saglikli bir bebegin olur en kisa zamanda insallah

konuyu yeni gördüm.nasıl olduğunu merak ediyorum açıkçası..bende sat göre 6 haftalıkken sadece kese görünmüştü...1 hafta sonra tekrar doktora gittim ve bebeğim göründü..çok korkmuştumm..umarım kürtaj için gittiğinde bebeğin görünmüştür..geçmiş olsun

ben de 6.haftamdayım.. pzt doktora gittik kalp atışlarını duymaya ama maalesef kesenin içinde bişey goremedi kalp atışı da duymadık.. haftaya pzt tekrar gidicem az da olsa bir umit var ama cok moralim bozuk.. anne olacagıma cok inanmıştım..
geç dollenme yuzunden kalp atışı geç duyulur belki ama ,18 mm lik kesede en azından bişeyler gorunmesi gerekmez miydi?

bende 5+6 günlükken göremedim bebeği cnm kese 18 mm ama içinde bebeği göremedik ve doktor endişelenecek bir durum yok dedi 25 mm olmadan zaten görmemiz mümkün değil dedi bende ayın 15 inde gidicem niş görürüm bebeğimi tedirgin olma yani allah sağlıklı bir bebek nasip eder inş herkese

ben de 6 haftalıkken gittim.kese var bebek yoktu.10 gün sonra gidicem.inş görünür bebek...

arkadaşlar bende 5+4günlükken dr gittim küçük kese gözüktü alttan muayine etti haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi kızlar çokkorttum bebeğimi kaybetmekten alttan baktırmak istmemeiştim ama gözükmez dedi ben 6cı senemde bulmuşken kaybetmek istemiyorum

cnm banada doktor alttan baktı bende baktırmak istemedim ama karından gözükmez dedi
hem düşük tehlikesi olsa biz bakarmıyız hiç riske atarmıyız dedi üzülme

X