bebeği 6 haftlaık olupta sadece kesesi gözüken varmı?

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
40
benim bebeğim 6 haftalıkmış ama sadece kese gözüktü alttan muayene yaptı ufak birşey gözüktü dedi.kalp atışlarını duymadı. haftaya daha ii gözükür dedi . inşallah gözükür arkadaşlar.:Saruboceq:

kimse yokmu cevap bekliyorum.vajinal ultrason yapılması sakıncalımı düşük tehlikesi var diyolar.kafam karıştı. hayırlısı olsun

kimse yokmu cevap bekliyorum.vajinal ultrason yapılması sakıncalımı düşük tehlikesi var diyolar.kafam karıştı. hayırlısı olsun

cnm daha çok erken senin gibiyken kesesi bile gözükmeyen o kadar çok kişi varki.korkma bence herşey yolundadır merak etme.vajinal ultrasonun bi sakıncası yok korkmadan çektirebilirsin.tebrik ederim allah tamamına erdirsin

sters yapma ben de salı günü doktora gidecem kalp atışlarını dinlemeye dinlen kendine dikkat et inşallah bişey olmaz arkadaşım

cnm daha çok erken senin gibiyken kesesi bile gözükmeyen o kadar çok kişi varki.korkma bence herşey yolundadır merak etme.vajinal ultrasonun bi sakıncası yok korkmadan çektirebilirsin.tebrik ederim allah tamamına erdirsin

sağol canım allah razı olsun içim su serptin hayırlı akşamlar inşallah haftaya kalp atışlarını duyarım.

Canım henzü çok erken Bebeğini görmen için.6 haftalıkken genelde vajinal usg ile
kese görünür 8. haftada bebeğinide görebilirsin.
sağlıkla gelsin meleğin.

bende çok stres yaptm kalp atışlarını görene kadar ama geçen hafta gördüm şimdi 7 haftalık bebişim...
geç döllenmeye bağlı olarak görünmeyebiliyor hemen kötü düşünme...

Hamile olalara tebrikler bende ani sekil bekliyorum oyle test pozitif fakat ultrasonda goremediler carsamba gunu gidicem tahminim 6 haftalik oluyor ozaman ins gorulur oksa kalbim huzursuz cuma gunu turkiyeye olculuk apicam ucakla..beklemesi ne kicik insan sevincini yasiyamior paylasamiyor

meraba bende yarın dr gitcem inş hayırlısı olur benimde 6 hafta 4 günlük bende 5 haftalıkkrn gittim 10 gün sonra gelmemi söyledi bakalım yarın gitcem hayırlısı olur inşallah.bebek bekliyen herkes için Allah hayıarlısını versin...

ecrin tebrik ederim canim hamileligini ins yarin haberini bekliyorum gorukur seninki..beklemek cok kotu insan endiseleniyor benim bi oglum var bi kizim erken dogdu onu kaybettim bu seferkide kiz kaliba kizimda hissettiklerimin aynisini hissediyorum..

canım çok stresli bi dönem bu çok iyi anlıyorum ben de 6+1 ken hemde kanamam varken bebeği göremedik çok endişelendim bebeğimiz 7+4 de gözüktü şimdi de hematomumuz var kesenin etrafında hala risk devam ediyo yatıyorum evde eliden başak bişey gelmiyor allah yardımcımız olsun

hayır canım benimde gebeliğimde ilk muayene alttan olmuştu hiç bir sakıncası yok kesin olrak görebilmek için ilk 2 hafata yaapıyorlarrr

Benim 6. haftanın içinde henüz kese bile gözükmedi sanırım geç döllenme ya da geç yumurtlama söz konusu cumaya tekrar gidecem sanırım kese görünür artık :Saruboceq:

arkadaşlar ... mrb ben de 34+0 haftalık hamileyim bugün 21ekim 2009 itibariyle:) ve ilk hamileleğim eğer son adet tarihinden hemen ilk günlerdeki gecikmeyle far edip gittiysniz doktora bilinki ilk önce kese görünüyor yani bebeği oluşturcak olan hücrelerin toplanması görünüyor kal atışı 6,7 veya 8. haftalarda dinlenmek üzere çağrılıyorsunuz çünkü doktorunuza gittiğiniz ilk gecikmede doktorunuz size gebelik olup olmadığını söyler ikincisinde ise 15 gün sonra gelin der ozaman sonrada dış gebelik veya sorun olup olmadığına bakar ve ilk kalp atışlarını duyarsınız ben de de öyle oldu endişelenmeyin herkesin Allah yardımcısı olsun çok güzel ama bir okadarda stresli bir duygu bu... sağlıklarla olalım inş. sevgiler...:nazar:

alttan muayne olmak istemeyebilirsiniz arkadaşlar doktorunuza söyleyin benim annem hiç istememişti muayne olmamı alttan çünkü biliyorsunuz düşük riski ilk üçaydan sonra belli oranda azalıyor annemin tecrübesi doğrultusunda alttan muayne olmayı kabul etmedim ve doktorum bol su içip sıkışıncaya (idrara) kadar karından muayne etceğini söyledi yani ogün bol su içip gittiğinizde karnınızdanda alttan görünenlerin aynısı net bir şekilde görülür yeterki siz ne istediğinizi bilin

selam canım bende tam 6 haftalık hamileyim benimde kesem göründü dr.%100 hamilesin dedii 20 gün sonra bebegin kalp atışlarını hep bereber duyarız dedii hiçç merak etmee bende korktum çok ama hangi dr.gittiysem erken daha dedilerr be kadar çabukk ögrendigimiz için şanslıyızzz

benimde bebeğim tam 6+1 günlük dün doktora gittim ama biz daha kesiyi bile göremedik 10 gün daha geçmesi gerekiyor karından bakıldığında.. çok heycanlıyım.allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

kızlar adet tarıhıme gore 5 hafta 4 gunluk hamıleydım kan tahlılım 2027 cıktı ama kese gorunmedı pazaetesı gıdıcem tekrar kan verıcem cok endıselıyım bır oglum var ama bunuda ıstıyorum kac gundur gozume uyku gırmıyor doktor ya yumurtlama gec oldu yada dıs gebelık dıo en gec nezaman kese gorunur yanı 5.5 hafta dan sonra :KK43:

ben de 6.haftamdayım.. pzt doktora gittik kalp atışlarını duymaya ama maalesef kesenin içinde bişey goremedi kalp atışı da duymadık.. haftaya pzt tekrar gidicem az da olsa bir umit var ama cok moralim bozuk.. anne olacagıma cok inanmıştım..
geç dollenme yuzunden kalp atışı geç duyulur belki ama ,18 mm lik kesede en azından bişeyler gorunmesi gerekmez miydi?

X