• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğe neler gaz yapar

teacher33

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
10
0
16
İçel Mersin
slm kızlar 19 günlük bir oğlum var ve ilk bebeğim haliyle acemiyim bikaçgündür akşamları bebeğimde gaz oluyor yediklerime bildiğim kadarıyla dikkatte ediyorum. farklı doktorlara sordum biri herşey ye derken biri kısıtlamalar getirdi. yemeklerden yememem gerekenleri az çok biliyorum ama meyvelerden hangileri gaz yapar.yaz geldi bende aşırı meyve tüketen biriyim. karpuz kayısı şefteligibi meyveler gaz yaparmı acaba?

valla benim gözlemlediğim kadarıyla yediklerinden pek geçmiyor gaz ama bir kere brokoli çorbası içmiştim hem bebeğime hemde bana inanılmaz gaz yapmıştı. meyvelerin gaz yapacağını sanmam bence bol bol ye sütün yararlı olsun.

neyin gaz yapıp yapmayacağını deneyerek bulabilirsin.tüm yemeklerine yarım çay kaşığı kimyon kat öyle ya.gaz şikayetini alır.bebegin içinde 1 fincan suya çay kaşıgının ucyla koyacağın kimyonu kaynatıp emzirmeden önce 1 çay kaşıgı ver

neyin gaz yapıp yapmayacağını deneyerek bulabilirsin.tüm yemeklerine yarım çay kaşığı kimyon kat öyle ya.gaz şikayetini alır.bebegin içinde 1 fincan suya çay kaşıgının ucyla koyacağın kimyonu kaynatıp emzirmeden önce 1 çay kaşıgı ver
canım bulgur ben de gaz yapıyor. kiraz çilek kavun karpuz gaz yapar diye biliiyorum. kayısı yiyebilirsin. benmi kızım 2 aylık rezene çayından bir iki çay kaşığı veriyorum bi de nurse harveys diye bitkisel bi ilaç faydası oluyor

Back