• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğe çay verilirmi ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok kızıyorum böyle cahil insanlara ve biz verdik de ne oldu,biz yaptık da ne oldu gibi cümlelerine
belki de oldu haberi yok
belki onu yaptın ve zayıf bir bünyeye-bağışıklık sistemine sahip biri oldu
daha zeki olabilirdi belki...anlatamıyorsun işte bazen...
bu arada çayın hiçbir besleyici değeri yoktur ve çocuk beslenmesinde yeri yoktur. Aksine diğer gıdaların ve özellikle demirin bağırsaktan emilmesini engelleyerek çocuğa zarar verebilir.

sakin verme
bu kadarda olmazkiiiiiiiiiiii vericeksen papatya cayi ,rezene cayi ver cnm
milupanin rezene cayi var yeni dogan bebekler icinde cok ideal ama sende kullanabilirsin eger bebegin severse

_Milupa Rezene Çayı gaz sancısını giderir.
_Rezene bitkisi doğal özelliği gereği sancı giderici ve sakinleştirici özelliğe sahiptir.
_Sıvı ihtiyacını sağlıklı bir şekilde karşılar.
_Beslenme sonrasında ya da aralarında arzu edilen miktarda verilebilir.

sakin bebeginin caylarina seker atmalarina izin verme cnm
hayatim o senin bebegin karismasina izin verme tepkini koy ortaya
benim kaynanamda 7 aylik cocuga "siz bunu ot gibi büyütüyorsunuz " diyip kola vermek istemisti elinden nasil aldim kolay hatirlamiyorum bilee
kendi annem bile olsa bunu yapan kesinlikle alttan alamam bizim cocuklarimiz cin en iyisini gene biz biliyoruz
Allah yardimcin olsun cnm saglicakla büyüt kücük melegini

evet canm ya kimseye laf anlatamıyorum.böyle çocukmu büyütülürmüş falan diye laflar işitiyorum bide üstüne

benimde kayınvaldem der hep bana niye vermiyosun ne olucak biz verdikte ne oldu ya hiç çay verilirmi küçücük çocuğa benimki süt meyve suyu içmez bende kahvaltısında ıhlamur veriyorum çok karşıyom böyle şeylerekötükedihüso

evet canm ya kimseye laf anlatamıyorum.böyle çocukmu büyütülürmüş falan diye laflar işitiyorum bide üstüne

aynennnn benim annemde böyle , kendi yaptiklari seyler hep dogru benimkinler yanlis
düsün benim annem yanimda degil ama taaaaa msn lerden karisiyor bide yanimda olsa ne yapicaktim bilmiyorum
nolurdu sanki birazda bizi dinleseler dimi :1hug:

bi bakarım tuzlu yiyecekler verirler bi bakarım şekerli ya yapmayın daha erken derim kıyamet kopar valla evde

böyle sert tepkiler e de ben karşıyım canım ailene artık çocukların bu şekilde buyutulmediğini anlat dr umuz kızıyor de güzelce anlat tepkini ortaya koyarken snei de bir annenin buyuttugunu unutma birtanem

Bebekler içinde çaylar var onlardan al ver eline içirsin onu

siyah çay ve içindeki maddeler vucudumuzdaki demirin emilmesini zorlastırıyor yani vucudumuzun demırını alıyor buda kansızlıga yol acıyor aman he sakın içirmeyin bebeklerimize:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

bebeğe çay verilmez,hele hele yemekle birlikte asla, besinlerden alacağı vitamini alamaz, yetişkinlerde bile yemekle içilen çay kansızlık yapar

dr umuz siz ne yiyorsanız kahvaltıda onu ver,siz aptamil mi içiyorsunuz demişti.11 aylık filandı.
-çay verecek halimiz yok ya. dedim. tabi açık verebilirsin dedi. cerrahpaşa mezunu.buranın 1 numarası.

Arkadaşlar aman ha. Çay bebeklerde demir eksikliği yapar ayrıca faydası yoktur. ılla farklılık istiyorsanız meyve çayı verin en azından.

Kim ne derse desin kızlar,ben küçücük bebeğime asla çay vermem,düşünmem bile..kahvaltılarını ıhlamurla hazırlıyorum..onun dışında arkadaşlarında saydığı gibi verilebilecek çok güzel çaylar var..

mis gibi taze meyva sulari var evlerimizde hazirlayabilecegimiz elma,portakal ev yapimi visne sulari ihlamur birsuru meyva cayi bunlarin haricinde devam sutleri evde mikserde cekilmis muzlu cilekli sutler(1yasindan sonra dr cilek verdi)bu kadar icecegin arasindan cay vermek cok anlamsiz geldi kardesim cola vermemek icin ogluna sulandirmis pekmez taze nar suyu verir kandirirdi halada yegenim 8yasinda cola tadi bilmez cay tadi bilmez azicik caydir coladir vs derken cocuklari biz anneler cileden cikariyoruz aslinda

Sakın sakın. Biz kocaman insanlarda bile demir anemisine neden oluyor çay.. Onun yerine ıhlamur var, ben oğluma humanın karışık meyve çayını veriyorum, taze meyve suyu veriyorum. çayda ne

benim de kaynanam kendi içemediği soğuk kolayı çocuğun canı çekti diye 6 aylık çocuğa vermeye kalktı birde istedi diye kendini savundu gerisini siz düşünün artık

faydasi olmayan hicbirsey bebege verilmez benim bildigim
verilecekse rezene cayi ideal
normal siyah cay neden verilsin
ne faydasi var
yazik bebege

benim de kaynanam kendi içemediği soğuk kolayı çocuğun canı çekti diye 6 aylık çocuğa vermeye kalktı birde istedi diye kendini savundu gerisini siz düşünün artık

cok afedersiniz ama sizin kaynana biraz kafadan seymis yani afedersiniz tekrar
ne kolasi
cocuklarin bile icmemesi lazim
kaldki bebek
töbe töbe dikkat edin bebeginize yazik walla

Back