of ya sorma bu kayınvalideler beni öldürecek benim kayınvalidemin asyaya neler vermek istediğini anlatsam şaşar kalırsınız örneğin kola, dondurma ,çay verme hayalleri kuruyor her yemeğine ısrarla tuz atmamı istiyor vallahi cıngar çıkarırım işe başlayınca o bakacak ve gözüm hep arkada kalacak bu yüzden bazen istifa etmeyi bile düşünüyorum.
ya kadın cahil cühela bişeyde değil emekli öğretmen niye böyle yapıyor anlamıyorum.arkadaşlar benim yerimde olsanız ne yaprdınız
valla hep dert kıslar ya gerçi ben yine bildiğimi okuyorum ya desinler
inanamiyorum cayi hadi gectim kola inanilir gibi degil o kadar meyvanin suyunu taze taze verebilecekken kola kimi kimyasi bile belli olmayan kezzabi taze bir bedene vermek cahillik bu dr bosuna yirtiyor kendini tv ozaman kaynanalardan ders alsinlar sembarcim adina uzuldum bebege bakiyorsa kesin bunlari veriyordur baska bir bakim imkanin yokmu kres gibi yada annen gozun arkada calisman zor olur gercekten
Evet canım gerçekten kızımda biraz şanslıyım,yasemin dr.un veridiği ne gibi bilgilerden faydalanıyorsun bizimle paylaşır mısın?bebeğin de ne güzel iştahlıymış şanslısın
yok ya şaka yapıyordur,hem de öğretmen.of ya sorma bu kayınvalideler beni öldürecek benim kayınvalidemin asyaya neler vermek istediğini anlatsam şaşar kalırsınız örneğin kola, dondurma ,çay verme hayalleri kuruyor her yemeğine ısrarla tuz atmamı istiyor vallahi cıngar çıkarırım işe başlayınca o bakacak ve gözüm hep arkada kalacak bu yüzden bazen istifa etmeyi bile düşünüyorum.
ya kadın cahil cühela bişeyde değil emekli öğretmen niye böyle yapıyor anlamıyorum.arkadaşlar benim yerimde olsanız ne yaprdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?