yasemin dr.un veridiği ne gibi bilgilerden faydalanıyorsun bizimle paylaşır mısın?bebeğin de ne güzel iştahlıymış şanslısın
Evet canım gerçekten kızımda biraz şanslıyım,
oğlumu nasıl büyüttüğüm senağlamaaklıma gelince bunu daha iyi anlıyorum.
Benim kızım şimdi 8.ay içinde ve ben dr dediğinden pek çıkmadım.Mesela sütüm iyiydi ve çok iyide kilo alıyordu
o yüzden 6.ayını doldurduktan sonra eklere başladım.Tabii çok az tattırdım ama o kadar.
6.ayı dolunca ilk, ikindi yoğurt ile başladım.her yeni çeşidi birer hafta ara ile vermemi söyledi.Yoğurttan sonra öğleye doğru meyve,Sonra kahvaltı ve öğlen sebze çorbası.Sebze çorbasını önce patates,havuç,pirinç ile başladım.bir hafta sonra kabak ve maydanoz,sonraki hafta bir kaşık zeytinyağ ve bu haftada bir kaşık kıyma ekledim.
haftaya kontrolümüz var dr yeni bir tarif vereyim demişti.Bakalım neye geçeceğiz.
gece yatarken mama veriyorum.Vermezsem gece canımı çıkarıyor.emmek için daha sık kalkıyor.Mama yerse 2-3 kere kalkıp emip uyuyor.
Ben oğlumu sağdan soldan duyduklarımla büyütmüştüm.Pek hasta olmadığı içinde dr çok seyrek gitmiştimAma 8 yaşının içinde ve hala yemek yemiyor.O konuda çok çekiyorum..Şimdi kızımı daha bilinçli yetiştirmeye çalışıyorum.Bakalım o büyüyünce nasıl olur bilmem.Ama oğlum kızım gibiykende yemezdi.Ağzını kilitler zorla verdimmide çıkarırdı.Ama kızımın maaşallahı var.
İnşaallah kızımın yemesinden azıcık rahat olurum diyorum.:Saruboceq:Yemeyen çocuk zor büyüyor.Dışarı çıktınmı aç kalıyor ve burnundan getiriyor.O yüzden nereye gitsem,oğlum için yanımda hep süt ve bebe bisküvisi olurdu.
o yüzden bakalım kızımı da dr tavsiyesi ile büyütüyorum.hihoyyyt