Bebeğe anneanne/babaanne çeyizi

zaman_zaman

Babaannem ugg giymiş :S
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
248
1
46
Sakarya
Merhaba arkadaşlar..

yakında bi bebeğim olacak, miniğimi sabırsızlıkla beklerken aklıma takılmayan bazı şeyler de yok değil.

bebek doğunca kız annesi ne çeyiz yapar bebeğe? babaanneden neler beklemek gerekir. beşiği anakucağını vs. kim alır mesela. ve bebek doğduktan sonra ne takılır çeyrek mi künye mi ne?

sizinkilerde nasıl oldu bildiklerinizi paylaşırsanız aydınlanmış olacağım. şimdiden teşekkür ederim:2::16:

cnm bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
bu konuda illa şöle olur diye bir kaide yok herkez kendi imkanlarınca bişeyler alır. benim kızıma bebek yatağını, ana kucağı ve bebek arabasını aldı annemler. kayınvalidem de battaniye yorgan yatak örtüsü falan yapmıştı doğumdan sonrada kızıma künye taktılar.

canım benim annem bebeğe bir sürü giyecek battaniye yorgan vs herşeyler aldı ama kayınvalideden bir çöp gelmedi, bi yarım altın taktılar o kadar. görümcem keza öyle üç beş parça giysi almış C&A dan onları getirdi.

beşiğinide ana kucağınıda herşeyini biz aldık .

canım illa şöyle veya böyle olucak diye bişi yok bence..benim annem çok fazla giyisi,battaniye vs gibi şeyler almıştı bide beşiğini..park yatağını ve nevresim takımlarını,çantasını biz aldık..kayınvalidem de yorgan,kundak,takımlar,yelekler göndermişti..bebek arabasını dedesi yani kayınpederim aldı..doğumdan sonra da kendi annem yarım altın taktı kayınvalidemler maşallah ve 2 tam altın taktılar mesela..herkes durumuna göre yani şunu ananne bunu da babanne alır die bişi yok..

Back
X