• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.bebegımın kalp atışları yok 😢 yardım ve dua lütfen

ne kadar güzel. darısı isteyen herkesin başına :))))
Çok sağ ol canım mesajını henüz gördüm kbakma.gec de olsa başkasının acısını böyle hissedıp yazan insanlarım olduğunu görmek beni çok mutlu etti 😘 bebegımle vedalaştık 1ay oldu .dr 1regl gör en azından dedi ama ben beklemedim bakalım ne olacak .beta 1.20 çıktı ama 1haftadır kasıklarımda batma var ara ara ve kürtaj öncesi asla böyle bir regl belırtım yoktu

Doktorlar bekleyelim diyorsa umut vardır, pozitif düşünün lütfen.

Kalp atışını duyup sonra duymasanız o başka olurdu ama daha net hiç duymamışsınız, her şey olabilir demekki.

Ben 6 haftalıkken -32 yaş- kalp atışlarını duymuştum , diğer kontrole 10 haftalık gittiğimde kalp atışlarınının 7. haftada durduğunu ama kesenin büyümeye devam ettiğini öğrenmiştim. Bir belirti ya da garip giden bir şey de yoktu üstelik. Paniğinizi, kaygılarınızı anlayabiliyorum.

Amaaa 33 yaşında kızımı, 35 yaşında da oğlumu kucağıma aldım, çok rahat hamile kaldım ve yaşıma rağmen sağlıkla doğum yaptım.

Sonuç her ne olursa olsun siz geleceğin annesisiniz, umutlu ve güçlü durun, bebekleriniz size en doğru zamanda gelecektir inşallah.
Siz ne güzel yazmışsınız öyle umut oldunuz .ben bebegımle vedalaştım 1ay oldu umarım bundan sonra güzel Olur .allah evlatlarını sana bağışlasın ,sevgiler 😘

Back