• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen!!! Ultrasonda bebeğinin kalbin titreşimini gören sesini geç duyan var mı 🙁

Evet artık baya tecrübeli oldum dediğiniz gibi kalbi durduğu zaman hissedebiliyorum doktora gidincede gelişimin durduğunu öğreniyorum hiç şaşırmadım diyorum😞
Sadece biraz daha sabır herşey mükemmel olacak

Geç döllenme olabilir. Buyuk kizimda 6 haftalikken kalp atisini ekranda gosterdi dr. Ama dinlemedi kendisi. Taa 9. Hafta dinletti

Geç döllenme olabilir. Buyuk kizimda 6 haftalikken kalp atisini ekranda gosterdi dr. Ama dinlemedi kendisi. Taa 9. Hafta dinletti
Hafta sonu 11. Haftaya giricem pazartesi yine duymazsak kürtaj olucam hep zaten sürekli kayıplar canımı yakarken bide bu 3. kürtaj olucak onunda zararı oluyor dimi doktorlar yok diyor ama hiç inanmıyorum sürekli kürtaj olmanın bi aksilik çıkarmasından korkuyorum artık

Merhaba hamileliğimin kontrolü sırasında 7. hafta da olmam gerekirken 5. hafta da olduğumuzu öğrendik ve bebişimizin titireyen kalbini gördük sesini alamadık doktor ümitlendirmek istemem kordonuda olabilir dedi. 10 gün sonra çağırdı ve biz yine muayene için gittiğimiz de bizim doktor koronadan dolayı uzun bir süre kapattığını söyledi başka zaman haberleşelim dedi bende çok merak ediyorum biz de başka önerilen bir doktora gittik durumu anlattık ultrason da baktı titreme var orayı yaklaştırdığı zaman altta çizgileri çiziliyor ama ses gelmiyor çok uğraştı farklı farklı noktaları yaklaştırdı titreşim var ses gelmiyor, sıkıntı var damar olabilir bu kürtaj dedi inanamadım ve biraz daha beklemek istediğimi söyledim tamam bir hafta daha bekleyelim dedi. Benim durumumda olup görüntüsünü görüp çizgileri altta çizilen kalbinin pıt pıtını geç duyan var mı??? Operasyon geçirmek istemiyorum üçüncü olucak bu kayıp😔😔😔
5. Haftada sadece keseyi görebilmiştim kalp atışını duymak için 6+3te gittiğimde doktorum çok az bi ses duymuştu bu haftalarda bu kadar az gelmesi normal demişti bence başka bi doktora daha gidin biraz daha bekleyin 🙇🏻‍♀️

5. Haftada sadece keseyi görebilmiştim kalp atışını duymak için 6+3te gittiğimde doktorum çok az bi ses duymuştu bu haftalarda bu kadar az gelmesi normal demişti bence başka bi doktora daha gidin biraz daha bekleyin 🙇🏻‍♀️
Cevabınız İçin teşekkür ederim 11. haftaya gidiyorum şuan artık hala duyamadık

Canım banada 5. Hafta diyorlar ama bebek 3 haftalık daha belki seninde öyledir hemen kürtaj yapma bekle braz

Rabbim en kolayından versin inşallah. En kısa zamanda tekrar anne olursun tedavini bırakma sakın bak biz hala devam ediyoruz.

Back