• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.bebegımın kalp atışları yok 😢 yardım ve dua lütfen

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
Yaklaşık 1ay önce buradan sevıncımı paylaşmıştım hamileyim diye .sat 19 mayıs ,ovulasyon testiyle hamıle kaldım :yumurtam 1hazıranda çatladı .beta hcg mükemmel artıyordu ,kesem düzgündü ve 1temmuzda doktorum her şeyin yolunda olduğunu soyledı son kontrolümde .5+5 sin diye de ekledi. 12 gün dr a gıtme fırsatım olmadı .13unde gıttıgımde ise ilk gıttıgım dr kalp atısı 65 gibi bi şey soyledı ama emın de degılim senınkıyle karışmış olabılır dedı haftaya bakalım bi daha degerlendırelım dedı .aglayark oradan çıktım özel hastaneye gittim hemen alalım kalp atısı yok dedi ,inanamadım .kalktım son çare Acıbadem e gittim çünkü inanamıyorum belırtıler devam ne kanama var ne başka dusuk belırtısı .acıbademdeki dr sana kalp atısı var da diyemem yok da deyıp panıge sebep olamam dedi .cunku cok küçük geç döllenme olabılır 1hafta sonra bakacağız ben su an asla kurtaj yapmam sen istesen de dedi,içimi rahatlattı .şimdi sorum şu :nedir bu geç döllenme ,benım adetım hep duzenlı yumurtlama testi ile takıp ederek hamıle kaldım .yine de geç yumurtluyor olabılır miyim bi umut var mı😢sat 19 mayıs .ben su an kaç haftalık hamıleyım bu durumda ? Su ana kadar kalp atısı duyulmayacak kadar küçük olabılır mi ki

36 yaşındayım ve benım belki de son şansımı muciZemi kaybettim .kalp atısı olmaması nedeniyle kurtaj olan arkadaşlar gebelik belırtılerınız hala devam edıyor muydu ?henuz kurtaj olmadım beklemedeyim .gebelik kesem büyüyor ,belırıler meme hassasıyeti ,akıntı ,koku hassasıyeti devam .dr folıge de devam etmemi soyledı .

adet tarihine göre hesaplarsan 8+4 olarak görünüyor gebelik haftan bunu doktor hesaplayamıyor mu canım ya. Bu haftada kalp atışı duyulması normal geç döllenmenin anlaşılması yine ultrasonla oluyor malesef

İnşallaj herşey yolundadır. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne diyebilirim ki çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalılş. Rabb im şafi ismiyle şifa versin

Yaklaşık 1ay önce buradan sevıncımı paylaşmıştım hamileyim diye .sat 19 mayıs ,ovulasyon testiyle hamıle kaldım :yumurtam 1hazıranda çatladı .beta hcg mükemmel artıyordu ,kesem düzgündü ve 1temmuzda doktorum her şeyin yolunda olduğunu soyledı son kontrolümde .5+5 sin diye de ekledi. 12 gün dr a gıtme fırsatım olmadı .13unde gıttıgımde ise ilk gıttıgım dr kalp atısı 65 gibi bi şey soyledı ama emın de degılim senınkıyle karışmış olabılır dedı haftaya bakalım bi daha degerlendırelım dedı .aglayark oradan çıktım özel hastaneye gittim hemen alalım kalp atısı yok dedi ,inanamadım .kalktım son çare Acıbadem e gittim çünkü inanamıyorum belırtıler devam ne kanama var ne başka dusuk belırtısı .acıbademdeki dr sana kalp atısı var da diyemem yok da deyıp panıge sebep olamam dedi .cunku cok küçük geç döllenme olabılır 1hafta sonra bakacağız ben su an asla kurtaj yapmam sen istesen de dedi,içimi rahatlattı .şimdi sorum şu :nedir bu geç döllenme ,benım adetım hep duzenlı yumurtlama testi ile takıp ederek hamıle kaldım .yine de geç yumurtluyor olabılır miyim bi umut var mı😢sat 19 mayıs .ben su an kaç haftalık hamıleyım bu durumda ? Su ana kadar kalp atısı duyulmayacak kadar küçük olabılır mi ki
Ben 6 da gittim duyulmadı 8 haftalık olunca duyuldu erkene normaldir canım geç döllenme de olabilir benimki öyle olmuştu

adet tarihine göre hesaplarsan 8+4 olarak görünüyor gebelik haftan bunu doktor hesaplayamıyor mu canım ya. Bu haftada kalp atışı duyulması normal geç döllenmenin anlaşılması yine ultrasonla oluyor malesef
Ilgılendıgin ıcın sağ ol canım .bana göre de 8+3 ama dr um 1hafta gerıden hesapladı ve cok anlayamadım .benım hesabıma göre olmuş 8+3, dr hala küçük kalp atısı ondan olmayanılır 1hafta bekleyelım deyınce tüm hesaplar karıstı🙈😢

Canım benim kalp atışı durduğu gibi kanamam olmuştu inş seninki geç döllenmeden öyledir en yakın zamanda duyarsın inş

Ben 8 haftalıkken kalbi durduğu için maalesef kürtaj oldum ve belirtilerim tamamen gitmişti 1 hafta öncesinden. Böyle bir şey yaşamadığım için aklıma bile gelmedi. Ben kalp atışını hiç duymadım sizin belki de geç döllenmedir yok dememiş doktor dua edin moralinizi bozmayın Allahın izniyle tutunur inşallah bebeğiniz size.
Oldu ki kalbi durdu veren de alan da Allah kendinizi yıpratmayın yine olur bir kere olduysa yine olur hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.

Canım benim kalp atışı durduğu gibi kanamam olmuştu inş seninki geç döllenmeden öyledir en yakın zamanda duyarsın inş
Canım benım insallah .hepsi zor ama 20 ki yaşlarda olsam belki daha rahat olacam .baslı basına bir mucızeydı insallah dedıgın gibidir .sen nasılsın ? Yenıden hamıle kalabıldın mi ?

Ben 8 haftalıkken kalbi durduğu için maalesef kürtaj oldum ve belirtilerim tamamen gitmişti 1 hafta öncesinden. Böyle bir şey yaşamadığım için aklıma bile gelmedi. Ben kalp atışını hiç duymadım sizin belki de geç döllenmedir yok dememiş doktor dua edin moralinizi bozmayın Allahın izniyle tutunur inşallah bebeğiniz size.
Oldu ki kalbi durdu veren de alan da Allah kendinizi yıpratmayın yine olur bir kere olduysa yine olur hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
Çok çok tatlısınız .umut var yine de haklısınız ve buna inanmak daha cok işime gelıyor .siz nasılsınız ?yenıden hamıle kalabıldınız mü ?

Çok çok tatlısınız .umut var yine de haklısınız ve buna inanmak daha cok işime gelıyor .siz nasılsınız ?yenıden hamıle kalabıldınız mü ?
2 ay korundum toplamda 4 ay sonra hamile kaldım tekrar 😊umudumuzu hiç kaybetmeyin olduysa yine olur ben hep öyle düşündüm Rabbim yine verdi.🌹

Canım benım insallah .hepsi zor ama 20 ki yaşlarda olsam belki daha rahat olacam .baslı basına bir mucızeydı insallah dedıgın gibidir .sen nasılsın ? Yenıden hamıle kalabıldın mi ?
Canım sonuçta hamile kalmışsın değil mi... o gebeliğimi istemiyordum canım sonra korundum 3 aydır istiyoruz şimdi bi.şey yok 😊

36 yaşındayım ve benım belki de son şansımı muciZemi kaybettim .kalp atısı olmaması nedeniyle kurtaj olan arkadaşlar gebelik belırtılerınız hala devam edıyor muydu ?henuz kurtaj olmadım beklemedeyim .gebelik kesem büyüyor ,belırıler meme hassasıyeti ,akıntı ,koku hassasıyeti devam .dr folıge de devam etmemi soyledı .
çookk geçmiş olsun dualarım seninle canımm

Doktorlar bekleyelim diyorsa umut vardır, pozitif düşünün lütfen.

Kalp atışını duyup sonra duymasanız o başka olurdu ama daha net hiç duymamışsınız, her şey olabilir demekki.

Ben 6 haftalıkken -32 yaş- kalp atışlarını duymuştum , diğer kontrole 10 haftalık gittiğimde kalp atışlarınının 7. haftada durduğunu ama kesenin büyümeye devam ettiğini öğrenmiştim. Bir belirti ya da garip giden bir şey de yoktu üstelik. Paniğinizi, kaygılarınızı anlayabiliyorum.

Amaaa 33 yaşında kızımı, 35 yaşında da oğlumu kucağıma aldım, çok rahat hamile kaldım ve yaşıma rağmen sağlıkla doğum yaptım.

Sonuç her ne olursa olsun siz geleceğin annesisiniz, umutlu ve güçlü durun, bebekleriniz size en doğru zamanda gelecektir inşallah.

Bencede bebeginiz yasiyor, zayif atiyor olabilir hic endiselenmeyin, sakin olun, ilk bebegim 8 haftalikti kalbi durdugunda ama siddetli karin agrisi ve az az kanamalar yasadim, dra gittigimde ogrendim kalbinin durdugunu ve hic kurtaja gerek kalmadan kendiliginden dustu, umutsuz olmayin sakin, simdi yine hamileyim 2 ay sonra Rabbim yeniden nasip etti, yasimda sizden cok cok daha buyuk, korkularim ve endiselerim var ama Allah buyuk 🙏

Slm canim. Benimde sat 18 mayis. Bu tarihe göre hesapladigimda dün 8+4 olmam lazimdi ama kalp atisini duyamadik. Benim zaten gec döllenme olmustu yani 8 haziranda yumurtam catlayip döllenmisti ama yinede en azindan dün 7+4 olup vajinal bakinca kalbi atmaliydi. Dün crl ölçümünde 5+5 çıkti. Kese yol bebek hersey var kalp atmiyor. pazartesi tekrar gidicem ama doktor umutlanma bu kadar geç döllenme olamaz dedi. Pazartesi günki duruma göre kürtaj olucam.

Back