Gebeliğe Hazırlık Bebe time gebelik testini kullanan !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.
Canım bebetime fazlaca olumsuz yorum alan bir test. İki gün önce bende yaptım baya koyu çıktı ama kan değerim sadece 9 çıktı. İstersen başka marka ile tekrar dene 4 gün varmış pozitif olabilir de

Canım bebetime fazlaca olumsuz yorum alan bir test. İki gün önce bende yaptım baya koyu çıktı ama kan değerim sadece 9 çıktı. İstersen başka marka ile tekrar dene 4 gün varmış pozitif olabilir de

Evet öğrenmiş oldum öyleymiş. Nöbetçi ecz bulmam çok zor pzts ye kaldı. Hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Bi tane daha yaptım kızlar miratech marka.

Eklentiler

• 20180908_203254.jpg
    20180908_203254.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 1.296
Amin canım çok sağ ol Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. :)
Ah ah çok iyi anlıyorum seni bı yanın uçuyor mutluluktan bı yanında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun minigin seninle annesi bizede dua edersin artık hamilelerin duaları kabul olurmuş :) amin canım rabbim hiç bı kadını evlatsiz bırakmasın

Ah ah çok iyi anlıyorum seni bı yanın uçuyor mutluluktan bı yanında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun minigin seninle annesi bizede dua edersin artık hamilelerin duaları kabul olurmuş :) amin canım rabbim hiç bı kadını evlatsiz bırakmasın

Aynen tedirginlik de yok değil.

Canım sen maşallah baya baya hamilesin ne güzel. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımıza

Galiba öyle şimdi kan tahlili yaptırmaya gidicez. Amin amin hayırlı haberlerini alalım birbirimizin inşallah.

Galiba öyle şimdi kan tahlili yaptırmaya gidicez. Amin amin hayırlı haberlerini alalım birbirimizin inşallah.
İnşallah canım dualarını eksik etme bizim için. Birazdan da güzel bir kan sonucuyla iyice pekiştir hamileliğini

4254C118-EE1C-4DA7-895C-8893ECC5BD64.jpeg Merhba bende bu testten yaptm adete 3 gün vardı sili cıktı bugun kan verdm negatif nasl yanlıs cıkablyor ya

6A4547C1-0179-4F5D-BE7B-2F4EA1C93548.jpeg Hatta sabaktan baska marka test yaptm kan vermeden o da silik cıktı hangisi dogru tabiki kan sonucum

Back