Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebetime fazlaca olumsuz yorum alan bir test. İki gün önce bende yaptım baya koyu çıktı ama kan değerim sadece 9 çıktı. İstersen başka marka ile tekrar dene 4 gün varmış pozitif olabilir deKızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.
Canım bebetime fazlaca olumsuz yorum alan bir test. İki gün önce bende yaptım baya koyu çıktı ama kan değerim sadece 9 çıktı. İstersen başka marka ile tekrar dene 4 gün varmış pozitif olabilir de
Hamilesin gözün aydindarısı başıma :)
Ah ah çok iyi anlıyorum seni bı yanın uçuyor mutluluktan bı yanında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun minigin seninle annesi bizede dua edersin artık hamilelerin duaları kabul olurmuş :) amin canım rabbim hiç bı kadını evlatsiz bırakmasınAmin canım çok sağ ol Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. :)
Ah ah çok iyi anlıyorum seni bı yanın uçuyor mutluluktan bı yanında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun minigin seninle annesi bizede dua edersin artık hamilelerin duaları kabul olurmuş :) amin canım rabbim hiç bı kadını evlatsiz bırakmasın
Var canım gözün aydınBi tane daha yaptım kızlar miratech marka.
Allah razı olsun.Var canım gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bizlerede nasip eder inşallah o mutluluğuBi tane daha yaptım kızlar miratech marka.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bizlerede nasip eder inşallah o mutluluğu
Bi tane daha yaptım canım bak.haberdar et demiştin. Bu miratech.Amin inşallah eğer kan testi yaptırırsan bizide haberdar et
Canım sen maşallah baya baya hamilesin ne güzel. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımızaBi tane daha yaptım canım bak.haberdar et demiştin. Bu miratech.
Canım sen maşallah baya baya hamilesin ne güzel. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımıza
İnşallah canım dualarını eksik etme bizim için. Birazdan da güzel bir kan sonucuyla iyice pekiştir hamileliğiniGaliba öyle şimdi kan tahlili yaptırmaya gidicez. Amin amin hayırlı haberlerini alalım birbirimizin inşallah.
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahBi tane daha yaptım canım bak.haberdar et demiştin. Bu miratech.
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah